Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Arctic Custom

Marknadens finaste spabad

Spabad designade för Kanadas hårda vintrar
Arctic Spas spabad är utvecklade för världens tuffaste klimat och tillhör de allra bästa på marknaden. Eftersom vi producerar våra spabad i Kanada är de designade för att fungera i hårda nordliga väderförhållanden och detta garanterar dig tillförlitlighet, ekonomi och sinnesfrid, oavsett var du bor.

Teknologisk världsklass och högkvalitativ standard
Varje Arctic Spas spabad är ett särpräglat verk. Arctic Spas kombinerar den mest avancerade tekniken för spabad med konstruktionsmetoder i världsklass. Vi erbjuder högsta tillgängliga standard vad det gäller kvalitet och konstruktion. Vår känsla för detaljer bidrar till fullständig bekvämlighet och njutning. Dessutom är varje spabad från Arctic konstruerat för att vara lätt att använda och underhålla och därmed ge dig nöje livet ut.

Spabad byggda i bästa material
Alla Arctic Spas spabad är tillverkade i Kanada. Världens bästa material används tillsammans med avancerad teknik för att klara även de tuffaste väderförhållanden. Arctic Spas spabad är byggda för att överträffa dina förväntningar, både nu och under många år framöver!

Produkter

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm