Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Skräddarsytt spaval

Hela vägen till ditt lyxiga utebad

Vilket spabad passar egentligen mig och vad skiljer de olika modellerna åt? Oavsett om du har bestämt dig eller fortfarande funderar på att köpa ett spabad finns PremaSpabad tillgängliga för dina frågor och funderingar. Med hjälp av ett skräddarsytt spaval hittar vi det perfekta utebadet för dig.

Vi på PremaSpabad har full förståelse för att köpet av ditt spabad är en stor affär som betyder mycket. För oss är du som kund vår högsta prioritet. Vi värdesätter starka kundrelationer och erbjuder skräddarsydda spaval för att garantera att du hittar det perfekta spadbadet anpassat utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Varje spabadsköp sker alltid på kunds villkor. Detta innebär att du som kund bestämmer i vilken utsträckning PremaSpabad ska bistå dig i ditt spabadsköp. Vi är tillgängliga och finns till ditt förfogande redan från tidig tanke till färdig installation.

Idag har vi tre butiker i Sverige där vår kunniga personal alltid står redo att hjälpa dig hitta det perfekta spabadet. Har du inte möjlighet att besöka butik kan vi utifrån befintliga förutsättningar göra ett personligt besök i din hemmiljö. Kontakta oss gärna för ytterligare information angående hembesök.

Vi på PremaSpabad vill göra ditt spabadsköp till en minnesvärd upplevelse. Genom att skräddarsy ditt spaval tillsammans med oss skapas starka och långsiktiga kundrelationer som är värdefulla och utgör en viktiga faktor i valet av ditt perfekta spabad.

Välkommen till PremaSpabad-familjen!

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm