Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Burton Versa

Utebadet som värdesätter det enkla

Beskrivning

Värdesätter du det enkla utan att tumma på alla fördelar som finns med våra spabad? Då är Burton det rätta valet för dig. Här får du ett välisolerat bad med öppen planlösning med plats för dig själv och flera vänner. Man sitter bekvämt på säten som erbjuds i olika nivåer utan några barriärer emellan som delar av och det finns platser både med och utan massage för den som så önskar.

Badet är utrustat med samma unika filtreringsteknik som våra andra mer avancerade jacuzzimodeller. Glöm arbetet som man behöver lägga ner på en vedeldad tunna. I detta spabad från Burton ställer du enkelt in temperaturen du önskar bada i med en enkel knapptryckning, du slipper hålla på och elda i timmar och badet står alltid färdigt i den temeperatur som du valt. Om du vill ha massage aktiverar du även detta enkelt med en knapptryckning. När du badat färdigt lägger man bara på locket och badet står redo för nästa gång man önskar att bada.

Polyeten skalet är extremt UV resistent och varar livet ut, man kan enkelt anpassa utsidan av badet för att smälta in sin egen hemmamiljö om man önskar. Den totala torrvikten på spabadet är bara cirka 180 kg vilket gör det mycket portabel. Även om det nästan är 214 cm i diameter, kommer detta 1 050 liter stora flerpersoners spa fungera mycket ekonomiskt. En trappa i matchande utseende ingår.

Kontakta oss
Konfiguration
Specifikation Burton Versa

Sittplatser
5-6 vuxna

Mått
214 x 200 x 87 (cm)

Vattenkapacitet
1050 liter

Vattenjets
19 st

Antal pumpar
1 st 4 Hk

Värmare
4 kW

Utrustning
Funktioner

 • Välisolerat

  Marknadens bästa isoleringssystem

  Blanda inte ihop helt isolerad med fullt skummade spabad. Vi har spenderat många år med att få till det bästa isoleringssystemet. Vårt patenterade värmeöverföringssystem ser till att energi du lägger på ditt spabad används för att rengöra, värma eller massera. I många fall har vi möjlighet att göra alla dessa tre saker samtidigt för optimal effektivitet.

 • Genie Ozone

  Miljövänlig vattenrening

  Spabad Genie Ozon vattenrening är standard – många spa har dyra och komplicerade ozonsystem. Vår beprövade Genie Ozon system teknik fortsätter att förvåna. Hot Tub Genie ger det bästa värdet. Mycket effektivt på att hjälpa till att minska mängden tid och pengar du spenderar på att bevara ditt badvatten – och mycket vänligare mot miljön.

 • Öppen utformning

  För dig som älskar frihet

  Öppna sittplatser maximerar utrymmet och antalet sittplatser. Ägare av Burton Spas berättar att de älskar friheten och det extra utrymme som sittplatser utan hinder ger dem.

 • Unibody konstruktion

  Inbyggd sinnesro

  Ingen vill behöva fundera på om de har oönskade besökare som bor inuti deras spabad . Vår unika Unibody design gör detta praktiskt taget omöjligt, sinnesron är inbyggd. En stor mängd spabad kräver mycket dyra reparationer som härstammar från dessa odrägliga besökare. Vår unika polymer Granitt TM skal yta är extremt tålig och lätt att rengöra. Torka enkelt av efter behov. Det granitfärgade badet är resistent mot exponering för solen, har en hög temperaturbeständighet och är mycket slagfast. Praktiskt taget ogenomtränglig för alla väderförhållanden.

 • Toppmatade filter

  Automatisk rengöring utan krångel

  Njut av en säker och hälsosam spamiljö utan krångel. Filterkorgar som automatiskt regleras efter förändringar i vattennivån för att ge bästa möjliga rengöring även om spabadet används eller inte. Fullt programmerbara filtreringscykler bidrar till att göra vattenunderhållet lättvindigt.

 • Mer än bara ett lock

  Förhindrar värmeförlust och vattenmättnad

  Burton Spas använder marinvinyl, utformad för att motstå ultravioletta strålar. Centrumkärnan är tillverkad av lätt, avsmalnande, polystyren skum förstärkt med metallkanaler för ökad hållfasthet. Det förseglas i plast för att förhindra vattenmättnad. Alla lock levereras som standard med förakningsremmar för att förhindra värmeförlust, fyra knäpp fästen och två förstärkta handtag.

 • Anpassningsbara kabinetter

  Ett utebad på dina villkor

  Slutligen vill vi också berätta att du nu själv kan anpassa kabinetten på ditt spabad som du själv vill. Allt för att du skall få ett perfekt utseende på ditt spabad.

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av PremaSpabad säljer utomhusspa av högsta kvalitet från Arctic Spas.