Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Arctic Grizzly

Ett rymligt komfortabelt spabad med det lilla extra

Beskrivning

Spabadet Grizzly är modellen som har allt med en liggplats, två kaptenstolar och ändå plats för ytterligare 3 personer. Denna modell är en mycket bra kombination av storlek, komfort och terapi.

Kontakta oss
Konfiguration
Specifikation Grizzly

Sittplatser
5-6 vuxna

Mått
231 x 231 x 99 (cm)

Vattenkapacitet
1 420 liter

Antal pumpar
2 st

Vattenjets
40 st roterande jets

Värmare
4 kW

Utrustning
Standard

 • Självbärande Elestocast Skrov

  Grunden till alla kvalitetsspabad är styrkan i höljet/skalet/skrovet. Core Seriens spabad har ett antal högglansiga släta eller texturerad ABS-stärkt akryl färger. Sedan sprutas ett patenterat värmeöverförande (inte VOC) kompositmaterial kallat Elastocast på skalet för att ge det en ihärdig och heltäckande & självbärande struktur. Detta miljömässigt ansvarsfulla sätt att bygga ett skrov till spabad ger oss möjligheten att dra fördel av vårt eget system Free Heat Isolering.
 • Heat Lock Perimeter Isolering

  Heat Lock Perimeter Isoleringssystem
  Isolering på rätt ställen sparar pengar, varje dag!

  Investeringen i att bygga ett självbärande skrov gör att Arctic Spas kan isolera annorlunda än alla andra. Vi isolerar ytterväggarna, golvet och avslutar med ett välisolerat spabads lock. Vi isolerar med andra ord på samma sätt som man gör när man bygger ett hus.

  Tack vare att vi isolerar på detta sätt kan vi ta vara på spillvärmen från utrustningen som fritt kan transporteras genom spa-skrovet och kan på detta sätt värma vattnet. Skulle man få strömbortfall på vintern, värmer det 38° spabadsvattnet luftfickan mellan skrov och isoleringen där utrustningen finns, vilket förhindrar att utrustningen fryser sönder i ca: 1 vecka mitt i vintern. Detta kompletta isoleringssätt gör dessutom att vi har en väldigt låg energiförbrukning.

 • Everlast Golv

  Core Seriens spabad finns tillgängligt med vårt Everlast golv. Det vakuumformade ABS-golv är återvinningsbart och mycket slitstarkt. Det är fullt isolerat och täcker undersidan, och är helt ogenomträngligt för fukt, skador och slitage för all framtid.

 • VacSeal Lock

  Detta uppgraderade polarlock är tillverkad med ny VacSeal teknologi och detta innebär att livslängden på ditt lock förlängs med många år och det är framförallt fördelaktigt om du lever i ett område med hårda vintrar eller kraftigt snöfall.

 • Underhållsfria Kabinetter Core Serien

  Core Seriens kabinetter har en design som ser ut som naturligt trä med lång hållbarhet och lite underhåll. Du behöver inte slipa eller betsa kabinetten med jämna mellanrum och den görs enkelt ren med din trädgårdsslang. Sidorna på badet kan även lätt tas av för att göra badet servicevänligt.

 • Teleskopiska Filterkorgar

  Automatisk rengörning utan krångel

  Njut av en säker och hälsosam spamiljö utan krångel. Filterkorgar som automatiskt regleras efter förändringar i vattennivån för att ge bästa möjliga rengöring även om spabadet används eller inte. Fullt programmerbara filtreringscykler bidrar till att göra vattenunderhållet lättvindigt.

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Aktiv Skimfiltrering med olika kombinationer av filtermedia.

  Varje filterkammare har vår Aktiva Skim Filtrations-mekanism, som ständigt anpassar sig till den förändrade vattennivån i ditt spabad och därmed upprätthåller en kraftfull ytskimmning.

  Med Aktiv Skim Filtration dras föroreningar vid ytan ner i filtret oavsett vattennivå, till skillnad från vanliga system. Dessutom fångar mekanismen större partiklar i en integrerad korg som gör att de inte släpps tillbaka ut i badvattnet.

  Silver Sentinel Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier, de filtrerar även ner till en partikelstorlek på 1 micron.

  Filterpåse av Microfiber
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1 för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  Se filmen om Unik filtrering

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska massagemunstycken ger fantastisk terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena som har ett oscillerande rörelsemönster ger en varierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör.

  Vår munstycken har inga kullager rasslar eller som fastnar, så din personliga massör tar aldrig en dag ledigt.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • Akrylfärgalternativ

  Detta bad kan beställas i en av följande fyra akrylfärger för att passa din personliga stil.

  Platinum Swirl

  **Espresso**
  **Dakota**
  **Kalahari**
 • LED Belysning

  1 st lampa i fotbrunnen med vitt sken.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Reflex Torsion Slang

  Ger en bättre spabads upplevelse

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad.

  Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Reflex Torsion Slang

Tillval

 • Onzen saltvattensystem

  Kristallklart badvatten. Naturlig saltmixkälla. Enkel vattenvård.

  Saltvattensystemet Onzen är Arctic Spas patenterade system som producerar desinfektionsmedel från naturliga källor i Döda havet genom elektrolys. Produktionen av saltvattenrening har flera fördelar jämfört med traditionella desinfektionsmetoder. Först och främst skapas desinfektionsmedlet istället för att tillsättas till systemet, därför innebär systemet också en mycket låg löpande kostnad. Desinfektionen som skapas är av en ren form och är därför relativt fri från rester, vilket resulterar i mycket längre livslängd på vattnet. Resultatet är att badvattnet är mer skonsamt för hud och ögon och har en salthalt motsvarande en mänsklig tår.

  Onzen har många unika funktioner som har övervunnit tidigare utmaningar knutna till saltvattensystem för spabad. Den första är att Onzen har en utbytbar elektrodpatron. Elektrolys är en process som kräver uppoffringar – elektroderna kommer så småningom att försämras och behöver bytas ut. Byte av Onzen titanelektrodpatronen är ett billigt och enkelt underhåll som inte kräver att badet töms. Det andra viktiga inslaget för Onzen är möjligheten att styra systemet antingen från den övre kontrollen, eller via Arctic Spas Smartphone App. Denna användaranpassning kan användas för att matcha produktion av desinfektion för Onzen systemet till den aktuella eller förväntade badbelastningen.

  Användningen av Onzen saltvattensystem kan avsevärt minska den insats som krävs för att bibehålla klart och säkert badvatten.

 • In.Touch 2

  Internet uppkoppling

  Den ultimata mobila fjärrkontrollen för ditt spabad.

  in.touch 2 gör det möjligt att ansluta ditt spa till Internet och förvandlar din smartphone eller surfplatta till din mobila fjärrkontroll.

  in.touch 2 applikationen finns tillgänglig för iOS- eller Android och gör det mycket enkelt att kontrollera och ändra inställningar i ditt spabad även när du inte är hemma.

  Push-aviseringar kommer alltid att hålla dig informerad om statusen för ditt spa, även om din app inte är öppen.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm