Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Otter

Lyx för två

Beskrivning

Otter är det perfekta badet för den som har begränsad ytan för badets placering, denna modell ger extrem komfort. Tuff design med läckra linjer som blir ett perfekt komplement i trädgården. Man sitter ansikte mot ansikte med den man tycker mest om - då måste man bara vara nöjd! Fyll på med vatten och mys i Otter för två.

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Otter

Sittplatser
2 vuxna

Mått
218,5 x 117 x 75 (cm)

Vattenkapacitet
568 liter

Antal pumpar
1 st 4 Hk

Vattenjets
12 st roterande jets

Värmare
4 kW

Utrustning
Standard

 • Självbärande Elestocast Skrov

  Grunden till alla kvalitetsspabad är styrkan i höljet/skalet/skrovet. Core Seriens spabad har ett antal högglansiga släta eller texturerad ABS-stärkt akryl färger. Sedan sprutas ett patenterat värmeöverförande (inte VOC) kompositmaterial kallat Elastocast på skalet för att ge det en ihärdig och heltäckande & självbärande struktur. Detta miljömässigt ansvarsfulla sätt att bygga ett skrov till spabad ger oss möjligheten att dra fördel av vårt eget system Free Heat Isolering.

 • Free Heat Perimeter Isolering

  Free Heat Perimeter Isoleringssystem
  Isolering på rätt ställen sparar pengar, varje dag!

  Investeringen i att bygga ett självbärande skrov gör att Arctic Spas kan isolera annorlunda än alla andra. Vi isolerar ytterväggarna, golvet och avslutar med ett välisolerat spabads lock. Vi isolerar med andra ord på samma sätt som man gör när man bygger ett hus.

  Tack vare att vi isolerar på detta sätt kan vi ta vara på spillvärmen från utrustningen som fritt kan transporteras genom spa-skrovet och kan på detta sätt värma vattnet. Skulle man få strömbortfall på vintern, värmer det 38° spabadsvattnet luftfickan mellan skrov och isoleringen där utrustningen finns, vilket förhindrar att utrustningen fryser sönder i ca: 1 vecka mitt i vintern. Detta kompletta isoleringssätt gör dessutom att vi har en väldigt låg energiförbrukning.

 • Everlast Golv Core Serien

  Core Seriens spabad levereras med vårt eviga golv som standard. Det vakuumformade ABS-golvet är återvinningsbart och mycket slitstarkt. Det är fullt isolerat och täcker undersidan, och är helt ogenomträngligt för fukt, skador och slitage för all framtid.

 • Underhållsfria Kabinetter Core Serien

  Core Seriens kabinetter har en design som ser ut som naturligt trä med lång hållbarhet och lite underhåll. Du behöver inte slipa eller betsa kabinetten med jämna mellanrum och den görs enkelt ren med din trädgårdsslang. Sidorna på badet kan även lätt tas av för att göra badet servicevänligt.

 • Akrylfärgalternativ

  Detta bad kan beställas i en av följande sex akrylfärger för att passa din personliga stil.

  Dakota

  Kalahari

  Platinum Swirl

  Nickel

  Mediterranean Sunset

  Espresso

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska Massagemunstycken Ger Fantastisk Terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena ger en varrierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör. De större baden är även utrustade med en unik monsunjet som levererar kraftfull massage över hela kroppen.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • VacSeal Lock Core Serien

  Detta lock är tillverkad med ny VacSeal teknologi och detta innebär att livslängden på ditt lock förlängs med många år och det är framförallt fördelaktigt om du lever i ett område med hårda vintrar eller kraftigt snöfall.

 • Teleskopiska Filterkorgar

  Automatisk rengörning utan krångel

  Njut av en säker och hälsosam spamiljö utan krångel. Filterkorgar som automatiskt regleras efter förändringar i vattennivån för att ge bästa möjliga rengöring även om spabadet används eller inte. Fullt programmerbara filtreringscykler bidrar till att göra vattenunderhållet lättvindigt.

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Arctic Spas är nu utrustade med dubbla filterkammare, vilket kan rymma många kombinationer av filtermedia.

  Silver Sentinel 1 Micron Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier.

  Microfiber Rescue Bag
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  *Dubbla filterkammare är inte tillgängliga för modellerna Fox och Arctic Essential serien.

  Se filmen om Unik filtrering

 • LED Belysning Core Serien

  1 st lampa i fotbrunnen med vitt sken.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Reflex Torsion Slang

  Ger en bättre spabads upplevelse

  Arctic Spas är det första företaget inom industrin som använder sig av Reflex Torsion Slang i sina spabad.

  Denna specialiserade slang är utformat för att passa utanpå PVC-delarna, vilket möjliggör större limningsyta, högre vattenflöde och eliminerar dessutom läckage på grund av rörelse i ledningssystemet. Vattnet i ett spabads slangar kan vara tungt och denna slang sväller för att absorbera spänningen från PVC-delarna & även tryckstötar vid pumpstart för att garanterar problemfri drift.

  Reflex Torsion Slang är transparent med en färgkodad PVC-sträng som löper genom slangen. Detta gör det enkelt att följa de olika komponenternas slangdragning. Dessutom ser man att det färgade limmet har full kontaktyta, vilket kontrolleras när vi vattentestar varje spa på fabriken.

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av PremaSpabad säljer utomhusspa av högsta kvalitet från Arctic Spas.