Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Outlaw

Modern terapi i rund design

Beskrivning

Spabadet Outlaw gör det verkligen roligt att njuta av varmt vatten.

Spabadet Outlaw levererar modern terapi och effektivitet i en traditionell rund design, bekvämt transporterar spabadet en grupp på 6 personer till en värld av avkoppling och nöje .

Med flera olika nivåer av de rymliga sätena, för både den mycket långa & den kortare och alla däremellan, är Outlaw perfekt för familjer i alla storlekar.

Kontakta oss
Coyote
Konfiguration
Specifikation Coyote Outlaw

Sittplatser
6 vuxna

Mått
221 x 99 (cm)

Vattenkapacitet
1 514 liter

Antal pumpar
1 st 4 Hk

Munstycken
14 st

Värmare
4 kW

Utrustning
Standard

 • Terapizoner

  Vi har fokuserat alla vattenstrålar vid hörnplatserna till speciella områden på kroppen vilket gör dessa till terapizoner. Fokus på dessa platser är underkroppen, nedre rygg, överkroppen, mitten av ryggen samt helkroppstäckning. Framförallt kan du cirkulera och fokusera på olika delar av kroppen genom att flytta från zon till zon. Vattenstrålarna i varje zon är anpassade för att tillhandahålla optimal massage för just den delen av kroppen och att leverera reparerande resultat.

  Se filmen om Terapizoner

 • Belysning

  Coyote spabad använder Precision Beam Diffusion LED för att ge perfekt blandad äkta färg. Vidare, genom att använda teknologin Wide Radium Projection, så levererar LED-lamporna ett rent humörhöjande ljus än något annat tillgängligt ljus.

 • Coyote spabads skalteknologi

  Grunden till alla kvalitetsspabad är styrkan i höljet/skalet. För Coyote spabad börjar vi med ett stort utbud av högglansig och slät eller texturerad ABS-stärkt akryl. Sedan sprutas ett patenterat värmeöverförande (inte VOC) kompositmaterial kallt Elastocas på skalet för att ge det en ihärdig och heltäckande struktur. Detta miljömässigt ansvarsfulla sätt att bygga ett hölje till spabad ger oss möjligheten att dra fördel av vårt eget system Northern Insulation.

  Se filmen om Coyote spabads skalteknologi

 • Toppmoderna kontroller

  Coyotes patentsökta OnSpa-kontroller är den enda på marknaden som erbjuder ett samspel med Bluetooth/WiFi. Än en gång är Coyote först med att erbjuda dig teknik som gör det ännu lättare och mer ekonomiskt att äga ett eget spabad. Streama musik till stereon i spabadet och uppdatera mjukvarorna direkt med din smartphone. Tänk dig att du kan kontrollera och styra ditt spabad direkt från din mobiltelefon.

  Se filmen om Toppmoderna kontroller

 • VacSeal lock

  Detta är en uppgradering till det standard lock som kommer med ditt spabad. Ny teknologi för material är nu tillgänglig vilket förlänger livslängden på locket. En uppgradering till VacSeal innebär att livslängden på ditt lock förlängs med många år och det är framförallt fördelaktigt om du lever i ett område med hårda vintrar eller kraftigt snöfall.

 • Northern Insulation

  Coyote Spas Northern Insulation utnyttjar ett Free Heat isoleringssystem som från början utvecklades för spabad som installerades i världens kallaste regioner. Grundläggande i designen är ett yttre lager av ett högteknologiskt isoleringsmaterial, ett stängt utrymme där utrustningen är inrymd samt ett skalmaterial som tillåter att värme tillfälligtvis går genom spabadshöljet. Denna design garanterar extremt låga driftskostnader och skyddar mot att det fryser vid strömavbrott.

  Se filmen om Northern Insultation

 • Avancerad mikrofiltrering

  Coyote spabad använder återvinningsbara Silver Sentinel mikrofilter. Detta skiktade media filtrerar noggrant bort partiklar ner till 1 mikron per passage och ger dig kristallklart vatten utan allt krångel med traditionella filter. Dessutom är det inre lagret på denna media täckt med nano-silverjoner som gör det antiseptiskt, bakteriedödande, deodoriserande, anti-mögel och anti-alger för att bidra till en bättre hygien än traditionella filter och andra mikroorganismfilter på marknaden.

  Se filmen om Avancerad mikrofiltrering

 • Everlast golv

  Coyote spabad levereras med vårt eviga golv som standard. Det vakuumformade ABS-golvet är återvinningsbart och mycket slitstarkt. Det är fullt isolerat och täcker undersidan, och är helt ogenomträngligt för fukt, skador och slitage för all framtid.

  Se filmen om Everlast golv

 • Färger Coyote

 • Underhållsfria kabinetter Coyote

  Coyote Spas kabinetter har en design som ser ut som naturligt trä med lång hållbarhet och lite underhåll. Du behöver inte slipa eller betsa kabinetten med jämna mellanrum, Coyote kabinetten är lätt att göra ren med din trädgårdsslang. Sidorna på badet kan lätt tas av för att göra badet servicevänligt.

Tillval

 • Multifunktionell stereo

  Coyote-stereon inkluderar ett marint däck fäst på kabinettet, med ingång för SD-kort, USB, iPod, MP3-spelare eller till och med en TV. Däcket är ihopkopplat med två JBL pop up högtalare som är svängbara och en aktiv bashögtalare under vattnet för en högkvalitativ ljudupplevelse. Notera, detta alternativ är inte tillgängligt för modellerna Vegas och Mesa.

  Se filmen om Multifunktionell stereo

 • Avancerat system för ozonunderhåll

  Ozon är kanske naturens mest kraftfulla underhållssystem för vattenmiljöer. Trots ozonets stora kraft och verkan kan det uppstå problem i spasystemet med tre kritiska punkter för vattenunderhåll: koncentration av ozon, yta och reaktionstid. Coyote Spas Clearcore blandningskammare är utformad för att maximera reaktionen mellan ozon och föroreningar (reaktionstid och effektiv blandning). Systemet kräver inte något byte av delar och ger många problemfria driftsår.

  Se filmen om Avancerat system för ozonunderhåll

Garanti

 • Coyote Spas Garanti

  Spabadets skrov ~ 7 år
  Coyote Spas garanti täcker spabadets skrov vad gäller vattenförlust på grund av strukturellt fel i sju år.

  Utrustning och rörsystem ~ 3 år för delar och 1 år för arbete

  Coyote Spas garanti täcker spabadets elektriska komponenter ~ i synnerhet pumpen/pumparna *(se den detaljerade pumpgarantin nedan), fabriksinstallerade ozonsystem, värmare och kontrollsystem vad gäller felfunktion på grund av defekt material eller tillverkning i tre år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar delar som krävs för reparation. Arbete ingår i ett år.

  Övriga komponenter ~ 3 år
  Coyote Spas garanti täcker säkringar, lampor, filterlock, insatser för jetmunstycken, o-ringar, skydd för ovansidans kontrollpanel, kabinettmaterial, filterkorgar och komponenter för överloppsränna, handtag och lock till spridare, handtag och lock till luftstyrning, skyddsklämmor av plast, kromlist och alla andra komponenter som inte nämns vad gäller defekter i tillverkning eller material i tre år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar endast delar som krävs för reparation.

  Skrovyta ~ 3 år
  Coyote Spas garanti täcker skrovytan vad gäller vattenförlust på grund av materialfel, inklusive sprickor, blåsor, flagning och delaminering i tre år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar delar och arbete som krävs för reparationen.

  Skydd för serierna Arroyo, Otero ~ 1 år
  Coyote Spas garanti täcker standardskyddet till Coyote spabad vad gäller felfunktioner som orsakats av defekt material och tillverkning i ett år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar delar som krävs för reparation.

  Skydd för serien Terrace ~ 3 år
  Coyote Spas garanti täcker VACSEALTM-skyddet vad gäller felfunktion som orsakats av defekt material och tillverkning i tre år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar delar som krävs för reparation.

  Stereo och TV ~ 1 år
  Coyote spas garanti täcker det installerade underhållningssystemet vad gäller felfunktion som orsakats av defekt material och tillverkning i ett år från ursprungligt leveransdatum. Garantin gäller endast den ursprungliga köparen. Inkluderar delar och arbete som krävs för reparation. Coyote Spas ger denna garanti endast till den ursprungliga köparen av ett komplett Coyote spabad som är installerat av en godkänd Coyote Spas-återförsäljare i tre år från leveransdatum eller fyra år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. I detta dokument avser ”kund” spabadets ursprungliga köpare.

  Prestanda
  För att erhålla service i händelse av en defekt eller felfunktion som täcks av denna begränsade garanti ska du meddela din Coyoteåterförsäljare så snart som möjligt och vidta alla rimliga åtgärder för att skydda spabadet från ytterligare skador. Vid uppvisande av inköpsbevis korrigerar Coyote Spas återförsäljare eller utvalda service-representant defekten i enlighet med denna begränsade garantis villkor och bestämmelser. *Observera att läckage vid kopplingar anses kunna åtgärdas av användaren och är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Skador som härrör från läckande kopplingar är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Ingen avgift för arbete på plats tas ut från kunden under ett år från ursprungligt leveransdatum eller två år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. Detta gäller särskilt utrustning, rörsystem och skrovytor eller skrovstrukturer med avseende på felfunktioner som orsakats av material- och tillverkningsfel och inom den begränsade garantin. Eventuella kostnader i samband med service och/eller resor utanför det angivna serviceområdet är kundens ansvar. Om Coyote Spas fastställer att reparation av den defekt som täcks av garantin inte är möjlig förbehåller vi oss rätten att istället tillhandahålla ett ersättningsspabad till samma värde som det ursprungliga inköpspriset för det defekta spabadet. Utbyte av spabad genomförs endast efter beslut av Coyote Spas. Rimliga kostnader för bortforslande av det defekta spabadet, samt leverans och installation är kundens ansvar. Transport till närmaste Coyote Spas distributionscentrum betalas. Skador av skyddets sömmar anses vara normalt slitage när skyddet används tillsammans med en skyddslyftsenhet.

  Garantiförutsättningar
  Alla garantier som tillhandahålls i detta dokument gäller enbart den ursprunglige köparen av spabadet, om detta köptes och installerades i det land där det ursprungligen köptes. Alla garantier i detta dokument upphör vid överföring av spabadets ägarskap från den ursprunglige köparen. Din begränsade garanti omfattar inte resor för reparationssyften eller transportkostnader för din av tillverkaren godkända återförsäljare eller servicerepresentant. Alla händelser som täcks av den begränsade garantin i detta dokument måste åtgärdas av en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Coyote Spas. Garantin omfattar inte reparationskostnader som debiteras av en representant som inte godkänts av tillverkaren. För att erhålla service måste kunden kontakta den av tillverkaren godkända återförsäljaren i sin region. I det fall ett spabad eller en av dess komponenter måste skickas tillbaka till Coyote Spas distributionscentrum är alla transportkostnader kundens ansvar. Efter 30 dagar från leverans gäller en självrisk för alla garantikostnader. Självrisken är max 75 US-dollar eller motsvarande i lokal valuta, och kan gälla komponent- eller arbetskostnader för varje separat jobb som täcks av garantin. Avgifter som inte täcks av garantin eller som tas ut efter det att garantiperiod går ut påverkas inte av detta villkor. För att den begränsade garantin ska gälla måste spabadet vara köpt av en av tillverkaren godkänd återförsäljare av Coyote spas.

  Undantag
  Alla garantier enligt denna bestämmelse är ogiltiga om spabadet har utsatts för ändringar, felaktig användning eller missbruk, eller om reparationer av spabadet har utförts av någon annan än en av tillverkaren godkänd återförsäljare av Coyote Spas. Ändringar inkluderar, men är inte begränsade till, ändringar av komponenter, ersättning av komponenter eller tillägg av komponenter utan skriftligt godkännande från Coyote spas. Felaktig användning avser skador som orsakats av felaktiga och/eller icke certifierade elektriska anslutningar, felaktig drift av spabadet enligt anvisningarna i ägarhandboken som medföljer spabadet, inklusive felaktiga startrutiner eller torr igångsättning av spabadet, användning av spabadet eller dess komponenter på ett sätt som det inte var avsett för samt skada som orsakats av felaktig kemisk balans, is i spabadet, alltför kraftig uppvärmning av spabadet eller spavattnet eller skada av spabadets yta genom att låta oupplösta kemikalier ligga kvar på ytan. Garantin täcker inte spabadets skydd vad gäller kemiska brännskador eller missfärgningar. Garantin täcker inte spabadets skydd vad gäller vattenabsorption eller skador som härrör från vattenabsorption. Garantin täcker inte skador som orsakas av felaktig användning eller installation av en skyddslyft eller användning av skyddslyft utan ett Coversaver-skydd. Garantin täcker inte skador som på något sätt härrör från felaktig hantering av spabadets skydd. Skador som orsakats av flytt av spabadet eller felaktig installation (inklusive otillräckligt förberedd eller utjämnad mark) anses vara felaktig användning, och skador av materialet eller utförandet av spabadets kabinett och golv under frakt eller hantering täcks uttryckligen inte av den begränsade garantin.

  Följande täcks uttryckligen inte av Coyote Spas garanti: Force majeure inklusive, men inte begränsat till, skador som orsakats av åskväder, tornado, orkan, översvämning, frystemperaturer, brand och annan form av force majeure. Alla spabad som används kommersiellt. Alla felfunktioner som orsakats av felaktig användning av skyddet eller skador som orsakas av att skyddet inte använts när spabadet är utan uppsikt. Enheter som fästs vid eller installerats i spabadet inklusive, men inte begränsat till, paviljonger, skyddslyftar och cederträtillbehör. Tillval eller extra komponenter som inte är fabriksinstallerade. Skada eller felfunktion som orsakats av vinterförvaring.

  Coyote Spas garanti täcker uttryckligen inte sprickor, blekning eller deformering av kabinettet efter leveransdagen. Skador som orsakas av hantering av kabinettet täcks inte av denna garanti.

  *Garantin täcker pumpen/pumparna vad gäller material- och komponentfel. Pumpaxelns tätning täcks av garantin. Skador som orsakats av en förbisedd läckande pumptätning täcks inte av garantin. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, lagerstopp, felfunktion av ändhylsa, felfunktion hos startbrytare, pumphjulsfel och kondensatorfel. Det är kundens ansvar att rapportera en felaktig pumptätning innan ytterligare skada uppstår. Varje felfunktion hos en pumpkomponent som fastställs vara orsakad av defekt material ersätts under denna garanti. Coyote Spas förbehåller sig rätten att ersätta pumpkomponenter istället för att byta ut hela pumpenheten. Vibrationsljud som hör samman med normal pumpdrift utesluts under denna garanti.

  Friskrivningsklausuler
  Coyote Spas är inte ansvariga för förlust av spabadets användning eller andra tillfälliga eller påföljande kostnader, vilket bland annat kan inkludera utlägg eller skador härrörande från borttagning av ett permanent soldäck, solrum, paviljong eller annan kundanpassad anordning samt krankostnader i samband med borttagning av spabadet för service eller utbyte. Coyote Spas är inte ansvariga för kostnader härrörande från förlust av vatten, filterkassetter eller kemikalier. Under inga omständigheter skall Coyote Spas eller någon av dess representanter vara ansvariga för personskador eller skador på egendom som härrör från spabadet. Coyote Spas garantier är begränsade till ett maxbelopp som motsvarar det belopp som erhölls av Coyote Spas i samband med försäljning av spabadet.

  Alla garantier
  Garantierna i detta dokument är alla de garantier som Coyote Spas tillhandahåller kunden, och i den utsträckning lagen tillåter. Spabadsregistrering (inom 30 dagar efter leverans) är kundens ansvar och är en förutsättning för garantins giltighet. Coyote Spas utesluter uttryckligen alla garantier som uttryckligen eller underförstått beviljas kunden enligt lagstiftningen eller common law (engelsk rättsordning baserad på prejudikat) och som överskrider eller står i strid med garantierna i detta dokument. För att utnyttja garantierna i detta dokument måste ett garantikrav framställas till Coyote Spas inom tio dagar från den tidpunkt då defekten upptäcktes och åtföljas av den ursprungliga köparens inköpskvitto med inköpsdatum. Alla giltiga garantikrav måste framställas inom garantiperioden. Om sådan framställan och information inte tillhandahålls är alla garantier i detta dokument ogiltiga. Coyote Spas förbehåller sig rätten att reparera och ersätta komponenter eller material efter eget val. I vissa fall kan bilder krävas för korrekt utvärdering innan det avgörs om garantin är giltig. I det fall en kund inte kan erhålla vare sig delar eller tillfredsställande service från en av tillverkaren godkänd återförsäljare av Coyote Spas, skall omedelbart meddelande inges till serviceavdelningen hos den representant där spabadet köptes och till Coyote Spas.

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av PremaSpabad säljer utomhusspa av högsta kvalitet från Arctic Spas.