Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre?
* Nödvändiga fält

Installation

  • installation

Grattis till ditt val av spabad. Oavsett om du har valt vårt all inclusive-paket med hemkörning, uppstart och spagenomgång eller om du valt att själv hämta ditt bad i någon av våra tre butiker så följer nedan några handfasta råd om förberedelser.

Grundförberedelser

Har du valt ett spabad med Forever Floor™ räcker det att du har en plan yta att ställa ditt spabad på, du kan till och med ställa det rätt på gräsmattan om du vill, man får bara tänka på att den inte är helt nyanlagd utan har hunnit och sätta sig. Om man väljer att placera badet på gräsmattan så kan det vara bra att tänka på att man lägger en rad med trädgårdsplattor runt om eller kanske en ram gjord av tillexempel tryckimpregnerat för att underlätta när man skall klippa gräset. Är det så att du har en bit ner till marken så kan man även ställa badet på tre rader med leca block, en i var sida samt en i mitten, allt för att minimera arbetet. Man kan nu lägga tankarna på att gjuta ett betongfundament på hyllan.

Alla spabad vi säljer kan man även placera på en packad grusbädd som är toppad med ett finare material, gärna med 0 i så att man inte får några spetsiga toppar som punkt belastas. Eller givetvis på ett förstärkt altangolv.

Fråga oss gärna om mer för tips på hur du enklast placerar ditt spabad utifrån din trädgårds förutsättningar.

El-specifikation

För att driva ett bad med 1-3 pumpar behövs en 380V kabel, 3x16 amp. med separata säkringar, 5 ledare 2,5mm2 & för ett bad med 4-5 pumpar behövs en 380V kabel, 3x20 amp. med separata säkringar, 5 ledare 4,0mm2. Oavsett hur många pumpar ditt bad har skall det även vara anslutet till en jordfelsbrytare och en arbetsbrytare i nära anslutning till karet för att kunna bryta elen. Vi rekommenderar att man drar fram en kabel till platsen där badet skall stå med en överlängd för att man skall kunna rotera badet så att du får bäst utsikt från just ditt favoritsäte utan att elcentralen i badet skall styra hur det måste placeras.

Har du valt ett spabad med uppkopplingsmöjlighet så rekommenderar vi även att man samtidigt drar ut en nätverkskabel med en RJ45 kontakt för inomhusbruk. Vi har även trådlösa uppkopplings alternativ att erbjuda om så önskas.

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm