Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Instruktion - Vid vattenbyte på bad med Onzen saltrening

 • serviceinstruktioner
 1. Fyll vatten genom ett filterrör för att minimera risken för luftfickor. Fyll så att alla munstycken täcks, detta gäller dock ej nackjetsen om sådana finns i badet som är tänkta att vara över vattenlinjen.

 2. Slå på strömmen.

 3. Kolla så att alla pumpar trycker iväg vatten. Om inte så har det blivit en luftficka i pumphuset/en. Leta upp vilken pump det är. Lätta lite på muttern på den röda slangen som sitter på pumphuset för att släppa ut lite vatten så att luftbubblan försvinner.

 4. Ställ in önskad temperatur på vattnet. När vattnet är uppe i vald temperatur så skall man tillsätta kemikalierna i vattnet.

 5. Kolla pH värdet, skall ligga mellan 7.2 - 7.6

 6. Tillsätt salt ca: 1,8 kg/1000 liter vatten. Se till att salthalten uppgår till 2000-2500 ppm, mät detta med saltstickor (ta en litet kärl med vatten ca: 2 cm och ställ ner änden på stickan i vattnet, dränk den EJ! Den gula tråden/toppen på stickan får EJ bli blöt/fuktig)

 7. Därefter se till att rätt klorvärde uppnås innan bad, 3-5 ppm. Tänk på att pH värdet kan svänga kraftigt under intrimningsprocessen. Håll koll på detta med pH stickor.

 8. När man tillsatt kemikalier i spa badet skall alla pumpar gå i 20 min, och locket skall vara av under den tiden.

 9. Spashock bör tillsättas efter minst vart annat bad (alt. 1 gång i veckan). Åter igen, tänk på att ha locket AV under de 20 minuterna. OBS! Vänta med att bada minst 6 timmar efter spashocks behandlingen. (Spabads ägare med egen brunn kan med fördel tillsätta 1 lock med spashock vid upp starten av badet för att lyfta ur ev. föroreningar ur vattnet.)

 10. Mät saltmängden i badet ca. 1 ggr i månaden för att se att badet ligger inom det rekommenderade ppm området.

 11. Ha många trevliga bad.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm