Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Instruktion - För bad med tablettrening

 • serviceinstruktioner
 1. Fyll vatten genom ett filterrör för att minimera risken för luftfickor. Fyll så att alla munstycken täcks, detta gäller dock ej nackjetsen om sådana finns i badet som är tänkta att vara över vattenlinjen.

 2. Slå på strömmen.

 3. Kolla så att alla pumpar trycker iväg vatten. Om inte så har det blivit en luftficka i pumphuset/en. Leta upp vilken pump det är. Lätta lite på muttern på den röda slangen som sitter på pumphuset för att släppa ut lite vatten så att luftbubblan försvinner.

 4. Ställ in önskad temperatur på vattnet. När vattnet är uppe i vald temperatur så skall man tillsätta kemikalierna i vattnet.

 5. Kolla ph värdet. Skall ligga mellan 7.2 - 7.6

 6. Tillsätt ca: ett lock med spashock.

 7. När man tillsatt spashock i spabadet skall alla pumpar gå i 20 min, och locket skall vara AV under den tiden.

 8. Tillsätt minst 1 st Klortablett.

 9. Därefter se till att rätt klorvärde uppnås innan bad, 3-5 ppm. Tänk på att pH värdet kan svänga kraftigt under intrimningsprocessen, håll koll på detta med pH stickor.

 10. Spashock bör tillsättas efter minst vart annat bad (alt. 1 gång i veckan). Åter igen, tänk på att ha locket AV under de 20 minuterna. OBS! Vänta med att bada minst 6 timmar efter spashocks behandlingen.

 11. Ha många trevliga bad.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm