Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Swimspa Arctic Athabascan

Maximalt utrymme för avslappning

Beskrivning

Athabascan är den "renaste" modellen i sin presentation av alla våra Allväderspooler. Med den största öppna vatten arean bland Allväderspools modellerna, förser Athabascan det maximala utrymmet för avslappning och nöje. Att ta sig i och ur denna pool gör man enkelt via trappan i badets ena hörn. Trappan kan även användas för att sitta och vila mellan badstunderna, tillsammans med sätena i fronten på badet ger de både stora och små möjlighet att slappna av. Athabascan är familjens pool som är tillgänglig året runt - alltid perfekt tempererad och bara några få steg bort från ditt hem.

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Athabascan

Sittplatser
2 st

Mått
436 x 236 x 129 (cm)

Vattenkapacitet
5 100 liter

Antal pumpar
1 st

Munstycken
2 st

Akrylfärg
Platinum Swirl

Utrustning
Standard

 • Självbärande skrov

  Garanterat att hålla en livslängd

  Kärnan i Arctic Spa designen är vårt skrov och det är unikt formgivet för att kunna hantera denna uppgift.

  Med flera lager av handrullad glasfiber tillhandahåller Arctic Spa marknadens starkaste skrov. Vi använder oss av fler lager glasfiber än någon annan i branschen, inga kostnadssparande genvägar är tillåtna, inget byggskum eller någon annan form av stöttning används.

  Resultatet är en perfekt mix av styrka och noggrannhet – och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Är det dyrare och mer arbetskrävande att bygga spabad på detta sätt? Absolut, men vi menar att detta är det bästa sättet, och det är viktigt för oss.

 • Free Heat isoleringssystem

  Standard för alla Arctic Spas är isolerade borttagbara paneler på alla sidor av spabaden. Vår isoleringsdesign med formgjutna serviceluckor behåller värmen och använder spillvärmen från motorerna för att värma upp badvattnet. Ta av en panel, utför servicen, och sätt tillbaka panelen. Total Access ger dig också möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Montera massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden.

  För att kunna kontrollera denna förhöjda kapacitet att ta tillvara på överflödig värme har vi möjliggjort för våra spabad att ta in data kring intern kabinettemperaturen samt aktivera det innovativa systemet RossExhaust, vilket balanserar kabinetttemperaturen när behovet finns.

  Isoleringsprincipen för våra spabad är samma som för hus. Bilden av Hus A nedan illustrerar den bästa metoden för maximal effekt och förebyggande av värmeförluster.

  Se filmen om Free Heat isoleringssystem

  Arctic Spas – Självbärande Skrov
  Som grund för Arctic Spas ingenjörskonst ligger helt enkelt marknadens starkaste kort. Vårt självbärande skrov som tillåter Arctic Spa att isolera enligt husprincipen. Flera lager av handrullad glasfiber göra att Arctic Spa har marknadens starkaste skrov. Det är en perfekt mix av styrka och noggrannhet och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Heatlock - Superior Arctic Isolering
  Ditt hus har isolerade ytterväggar, golv och tak, allt av värde stoppar ni innanför detta isolerade hölje. Arctic Spas Heatlock isolerings system är vårt hus. Taket, är vårt Castcore Mylovac, locket håller värmen inne. Kabinettväggar, undersidans kant och golv är kraftigt tätade med polyuretanskum. Grunden och golvet, Forever Floor gjort för att vara både tätt, starkt och skyddar mot skadedjur.

  Sant frysskydd
  Vår världsberömda Arctic Insulation hindrar kabinetten från att frysa under ett strömavbrott eller vid liknande situation. Utan någon isolering mellan vattnet och kabinettet kan värmeenergi ledas åt båda håll. I våra tester går det minst 7 dagar i minus 20 grader innan fryspunkt i badet nås.

 • Total åtkomst

  Det är självklart för oss att man ska kunna lägga till önskvärda spabadskomponenter i framtiden

  Alla bad från Arctic Spas kommer som standard med avtagbara isolerade luckor på badets alla sidor. Denna Total Access ger dig möjligheten att enkelt komma åt badets alla komponenter och även möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden.

  Se filmen om Total åtkomst

 • Täcklock

  Världens Finaste Spabads Lock: Castcore Mylovac

  Castcore Mylovac världens tryggaste spabadslock, är robust med ingjutna metallinlägg som gör att det klarar av flera hundra kilos belastning. Du kan känna dig trygg när snön kommer eller klättrande barn. Teknologin att använda en metall/polysäck som vakuumsugs är det enda som komplett håller ute fukt från dina lockinlägg. Vackert inslagna i brunt eller grått konstläder.

  Se filmen om Täcklock

 • Kabinett i cederträ

  Ett kabinett konstruerat för att hålla

  Skönhet, styrka och tillgänglighet är inbyggt i varje kabinett från Arctic Spas. Vi bygger varje kabinett med Kanadensisk röd ceder av möbelkvalitet. Den här produkten är enastående lämplig för vårt syfte och har en anmärkningsvärd förmåga att klara ett brett intervall av temperaturer och fuktighetsgrader. Cedern är dessutom motståndskraftig mot skadedjur.

  I vår design är hörnen avrundade med not och spontteknik och vertikala ceder relingslister i topp och botten. Våra kabinetts stabilitet är ojämförbar. Ingen sviktning, skiftning eller förskjutning uppstår. Alla kabinett levereras med upp till åtta insatta åtkomstluckor, två på varje sida, som ger enkel service och gör det lätt att uppgradera varje del av spabadet. Kabinettets finish består av flera lager av en särskild, skyddande träbehandling.

  Se filmen om Kabinett i cederträ

 • Unik filtrering

  Fantastiskt Spavatten Med Minimalt Arbete

  Arctic Spas fortsätter att förfina vårt patenterade filtreringssystem samt utveckla nya idéer för rening. Vårt mål har alltid har varit att hålla ditt spavatten så säkert och rent som möjligt på ett så enkelt sätt som är möjligt för dig som ägare. På grund av varierande skillnader i användning (badbelastning), vattenkvalitet och andra parametrar, insåg vi att vi behövde ge spaägaren mer valfrihet. Med goda råd från en auktoriserad Arctic Spas ®-återförsäljare, får du många tekniska alternativ för hur du kan anpassa filtrering och rening.

  Aktiv Skimfiltrering med olika kombinationer av filtermedia.

  Varje filterkammare har vår Aktiva Skim Filtrations-mekanism, som ständigt anpassar sig till den förändrade vattennivån i ditt spabad och därmed upprätthåller en kraftfull ytskimmning.

  Med Aktiv Skim Filtration dras föroreningar vid ytan ner i filtret oavsett vattennivå, till skillnad från vanliga system. Dessutom fångar mekanismen större partiklar i en integrerad korg som gör att de inte släpps tillbaka ut i badvattnet.

  Silver Sentinel Filter
  Dessa filter fångar partiklar i filtermedia (uppemot 84 kvadrat meter i varje filter) Silver Sentinel filtret håller den högsta nivån av filtrering, och är åtkomlig och återvinningsbar. Alla Silver Sentinel filter eliminerar behovet av många rengöringsmedel och kemikalier, de filtrerar även ner till en partikelstorlek på 1 micron.

  Filterpåse av Microfiber
  Dessa enkla men effektiva filter kan användas för att snabbt rensa ditt badvatten efter perioder av hög användning eller lågt underhåll. De kan sköljas och återanvändas, och är mycket prisvärda. Alltid bra att ha ett par hemma om du snabbt behöver rengöra ditt spabad.

  Mer kontroll = Renare vatten
  Alla Arctic Spas® levereras som standard med ett justerbart filtersystem som använder sig av låg hastighet på pump 1 för att hantera filtreringen. Detta system kan programmeras att köras från 1 till 24 timmar.

  Se filmen om Unik filtrering

 • Justerbara Nackstöd

  Äntligen ett nackstöd för spabad som fungerar

  För att få ett nackstöd som passar varje individuell badare har vi konstruerat den ultimata kudddesignen. Vår nya teleskopiska design kan enkelt justeras i höjd för att perfekt passa varje badares nacklängd. Konstruktionen rör sig även framåt och bakåt med huvudrörelsen samt är formad för att ge nacken maximal komfort. Kuddarna kan enkelt demonteras för rengöring, men du kommer aldrig att hitta dem flytandes i spabadet. Slutligen har vi ersatt det material kuddarna ursprungligen tillverkades av.

  De flesta kuddar tillverkas i polyuretanskum. De absorberar vatten och bryts relativt snabbt ned i en varm spabadsmiljö. Vår nya kudde är tillverkad av ett gummiliknande material som kallas EVA. Det här materialet (används för CROC™-skor) absorberar inte vatten eller bryts ned, till skillnad från PU-skum.

  Se filmen om Justerbara nackstöd

 • Digital kontroll

  Avancerad teknik som är enkel att använda nu och i framtiden.

  Arctic Spas Kontrollsystem Eco-Pack erbjuder många möjligheter för uppgraderingar samt är användarvänligt. Det är en banbrytande plattform som är redo för framtiden med en snabbare processor, förbättrade reläer, en Ethernet-anslutning för tillgång till Internet och enorma uppgraderingsmöjligheter. Med internetanslutning, blir ditt spabad en portal för det vi kan erbjuda – realtidsövervakning, nedladdningsbara uppgraderingar, interaktiv felsökning, handledningar – med mera med mera.

  Se filmen om Eco-Pack

 • Vattenpumpar

  Bättre konstruktion betyder bättre prestation

  Arctic Spas levereras som standard med våra exklusiva och europeiskt designade och tillverkade pumpar. Pumparna som även säljs separat och har en helt sluten form kyls ner externt är IP skyddade med graden 1Px5. Inom branschen betyder det den högsta motståndskraften mot fukt samt mot partikelintrång, vilket innebär de mest slitstarka motorer som finns tillgängliga på marknaden. Inte bara är våra pumpar konstruerade för att arbeta i en varm miljö, de är skyddade mot extrem värme. Alla pumpar är placerade ovanpå vibrationsisolerade gummifästen och naturligtvis inuti vår FreeHeat®-isolerade kabinett vilket försäkrar en tyst, problemfri drift år efter år.

  Genom att kombinera kraften och effektiviteten i pumparna, flödet genom vår betydande Reflex Torsion slangar samt vår PulseTM-massagemunstycken, levererar Arctic Spas spabad en massageupplevelse som inte går att finna någon annanstans.

  Se filmen om Vattenpumpar

 • Roterande massagemunstycken

  Pulse lagerlösa massagemunstycken med gängor

  Arctic Spas patenterade roterande lagerfria Pulse massagemunstycken ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage.

  Fantastiska massagemunstycken ger fantastisk terapi
  Arctic Spas använder titan då det är motståndskraftigt och hållbart. De roterande massagemunstyckena som har ett oscillerande rörelsemönster ger en varierad massage upplevelse beroende på dess placering. Olika storlekar av massagemunstycken varvas för att behagligt knåda musklerna för att ge en skön massage likt en behandling hos en massör.

  Vår munstycken har inga kullager rasslar eller som fastnar, så din personliga massör tar aldrig en dag ledigt.

  Se filmen om Roterande massagemunstycken

 • Vattenfall

  Alla våra spabad i CUSTOM- och CLASSIC-serien kommer med detta avkopplande vattenfall med fyra munstycken.

  Du kan justera denna fina funktion för att skapa ditt perfekta vattenflöde och personliga lugnande ljud!

  Tillgängligt med våra familje och ultimate light belysningsalternativ är dessa strålar utrustade med LED-belysning som erbjuder ett komplett utbud av ljuseffekter som betonar din lugnande upplevelse.

 • Northern Light

  Arctic Spas Northern Light System är inspirerat av Kanadensiska norrskensnätter. Belysningssystemet har två synkroniserade ljuskällor och erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Reflex Torsion Slang

  Ger en bättre spabads upplevelse

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad.

  Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Reflex Torsion Slang

 • Komfort för Optimal Terapi

  Komfort, komfort, komfort

  När spabadets design har utvecklats under åren har vi på Arctic Spas® långsamt övergått till mer skulpterade, bekväma platser.

  Våra säten är noggrant utformade för att svepa runt och stödja olika kroppsstorlekar, med flera nivåer av armstöd och justerbara nackstöd för optimal komfort på rätt ställen.

  Våra kaptenssäten är utan tvekan de mest bekväma platserna som du kan finna i ett spabad. Det finns modeller med upp till fyra av dessa mycket bekväma platser för maximal komfort. Du är garanterad att finna en som passar dig perfekt.
  Tycker du om att läsa?

  Dessa kaptenssäten har flera nivåer med olika nivåer av upphöjda armstöd som ger den perfekta vilan att hålla din bok eller surfplatta över vattennivån utan att tröttna. I dessa kaptensstolar har vi gjort vårt yttersta för att placera munstycken för bästa möjliga massage.

  Alla säten är olika och ingen plats är den andra lik för att ge dig en unik massage för varje plats.

Tillval

 • Robust bottenplatta Forever Floor

  Att placera ditt spabad har aldrig varit enklare

  Forever Floor är ett glasfibersammansatt golv som är ogenomträngligt för fukt, ohyra och tidens gång. Allt du behöver är en fast och jämn mark, koppla till ström och fyll det med vatten och det är klart för att användas. Enklare än så här kan det inte bli. Skulle du flytta – är det lätt att ta med sitt spabad från Arctic Spas.

  Se filmen om Forever Floor

 • Underhållsfria kabinetter

  Vårt nydesignade Klassiska Underhållsfria Kabinett hämtat från vårt redan beprövade cederträ kabinett – vi har återskapat denna vackra och funktionella design i 100% komposit material.

  Solida övre och undre relingslister samt vertikala ytor, allt i HighWood komposit material. HighWood komposit – mycket motståndskraftigt mot väder och vind, gör detta till en verklig underhållsfri exteriör av ditt Arctic Spa.

  Charcoal

  Sabel

 • Arctic Pure vattenvård

  Arctic Pure – ett komplett system för vattenvård till ditt spabad

  PremaSpabad kan som auktoriserad återförsäljare av Arctic Spa erbjuda dig samtliga Arctic Pure vattenvårdsprodukter. Genom att använda Arctic Pure kemikalieprogram garanteras du maximal livslängd på ditt spabad, men också en bra ekonomisk produkt utan onödiga tillsatser.

  Hur går det att minska kemikalieanvändningen i ditt spabad?
  Du behöver antagligen inte 50 % av de kemikalier som kemikalietillverkarna föreslår till ditt spabad. Arctic Spas policy är att endast sälja de kemikalier du behöver för att du ska kunna njuta av rent vatten i ditt spabad.

 • Peak Ozone reningssystem

  Peak Ozone

  Rening består av en utbyggd Arctic Spas Peak Ozone System i spabadets inbyggda slangsystem. Under filtrering transporteras vattnet genom ett område där det aktiveras syre, eller ozon, vilket ger enastående rening. Högkoncentrerad ozon skapas i våra Failsafe generatorer, och transporteras sedan in i vattnet.

  Denna process lämnar mindre arbete för rengöringsprodukter.

 • Onzen saltvattensystem

  Kristallklart badvatten. Naturlig saltmixkälla. Enkel vattenvård.

  Saltvattensystemet Onzen är Arctic Spas patenterade system som producerar desinfektionsmedel från naturliga källor i Döda havet genom elektrolys. Produktionen av saltvattenrening har flera fördelar jämfört med traditionella desinfektionsmetoder. Först och främst skapas desinfektionsmedlet istället för att tillsättas till systemet, därför innebär systemet också en mycket låg löpande kostnad. Desinfektionen som skapas är av en ren form och är därför relativt fri från rester, vilket resulterar i mycket längre livslängd på vattnet. Resultatet är att badvattnet är mer skonsamt för hud och ögon och har en salthalt motsvarande en mänsklig tår.

  Onzen har många unika funktioner som har övervunnit tidigare utmaningar knutna till saltvattensystem för spabad. Den första är att Onzen har en utbytbar elektrodpatron. Elektrolys är en process som kräver uppoffringar – elektroderna kommer så småningom att försämras och behöver bytas ut. Byte av Onzen titanelektrodpatronen är ett billigt och enkelt underhåll som inte kräver att badet töms. Det andra viktiga inslaget för Onzen är möjligheten att styra systemet antingen från den övre kontrollen, eller via Arctic Spas Smartphone App. Denna användaranpassning kan användas för att matcha produktion av desinfektion för Onzen systemet till den aktuella eller förväntade badbelastningen.

  Användningen av Onzen saltvattensystem kan avsevärt minska den insats som krävs för att bibehålla klart och säkert badvatten.

 • Spa Boy - automatiserad vattentestning

  Spa Boy - automatiserad saltvattenanläggning

  Vill du ha ett enkelt och bra reningssystem med minimal skötsel? Slippa teststickor, slippa manuell tillsats av mängden kemikalier till ditt spabadsvatten, Spa Boy håller vattnet klart, säkert och stabilt med vårt automatiserade system för vattenbehandling! Spa Boy, är det viktigaste revolutionerande framsteget inom spabadsbranschen på många år. Spa Boy känner automatiskt av och bibehåller idealiska förhållanden i spabadsvattnet.

  Den här otroliga tekniken använder sensorer med medicinsk standard för att kontinuerligt analysera nyckelparametrar för rent vatten. Med utgångspunkt från dessa data kan Spa Boy-systemet sedan exakt kontrollera utmatningen från vårt integrerade saltvattensystem och säkerställa att nivåerna av reningsmedel hålls inom det absolut optimala området.

  Om pH-värdet i ditt spabad skulle råka komma något ur balans, varnar Spa Boy badets ägare via displayen, appen och portalen myarcticspa.com så att tillståndet kan korrigeras.
  Kontakta oss så berättar vi mer om denna banbrytande rening, ett måste för spabads ägaren. När du äger ett bad utrustat med Spa Boy vill du aldrig gå tillbaka till de enklare reningssystemen. Man fyller enkelt upp badet med vatten, tillsätter salt efter vattenvolymen, sen tar Spa Boy över efter att ha fått dessa förutsättningar.

  Se filmen om Spa Boy -automatiserad vattentestning

 • Aquatremor Stereo System

  All din musik kan nu spelas upp från en Bluetooth-aktiverad enhet, till exempel vilken smartphone som helst, till ditt spa. Din enhet kan användas från ditt hem eller förvaras intill badet i ett vattentätt fodral så att dina favoritlåtar, spellistor och allt innehåll är tillgängligt inom en armlängds avstånd. Om du vill använda andra enheter bredvid spabadet kan systemet också konfigureras med en kabelanslutning. Detta innebär att surfplatta, cd och tv kan också anslutas till detta ljudsystem.

  Grunden för Aquatremors stereosystem är användningen av taktila omvandlare i stället för högtalare. Systemet går ut på man har beröringskänsliga transduktorer som är monterade på skrovets undersida i kabinettet för att föra ljudet genom både fasta material och vatten. Detta skapar en fantastisk tydlig ljudbild som effektivt förvandlar skrov, kabinett och vatten till en ”högtalare”. Eftersom våra kroppar till största delen består av vatten passerar ljudvågorna rakt igenom dig när du kopplar av i vattnet. Du hör alltså inte bara musiken – den omger och passerar igenom dig! Varje spabad från Arctic Spas har nu ett karaktäristiskt Aquatremor®-säte, som ger musikälskaren den bästa möjliga direktanslutningen till musiken. Tillsammans med Aquatremor finns också vår nedladdningsbara vibroakustiska massage tillgänglig. Dessa masserande ljudspår använder mycket lågfrekventa toner för att massera olika muskelgrupper. Det är en behandling som måste upplevas!

  (endast tillgängligt på uppgraderade modeller)

 • Wettunes

  Vårt WetTunes stereoalternativ har fått en seriös uppgradering, eftersom vi har ersatt våra befintliga högtalare med vackra Poly Planar ™-högtalare.
  Dessa högtalare ger fantastiskt ljud samtidigt som de har lång hållbarhet även under ogynnsamma förhållanden. Den strömdrivna subwoofern, (bashögtalare), är en annan nyhet som tillsammans med högtalarna levererar dunkande lågfrekvensljud inifrån vårt FreeHeat-kabinett.

  (endast tillgängligt på uppgraderade modeller)

 • Full kontroll med OnSpa

  OnSpa introducerades 2011 och blir bättre och mer avancerat för varje år. Detta system ger spabads ägaren full kontroll över sitt Arctic Spa. Tack vare 2-vägs kommunikationen som man får med en internetuppkoppling har man full kontroll över sitt spabad. OnSpa ger dig möjligheten att övervaka och styra ditt spabad vart du än befinner dig i världen genom att använda Arctic Spas appen på din telefon eller via myarcticspas.com webportal.

  Du kan du ändra badets filtreringsinställningar, styra massagen, stereo och ljuset. Du kan streama ljud från alla Bluetoothenheter, uppgraderingar och uppdateringar till Eco-Pack spacentralen levereras via Arctic Spas Smartphone App och din spacentral kan fortsätta att växa. Och det bästa av allt, systemet har kapacitet till att kunna använda alla nya system vi utvecklar i framtiden.

  IPhone och Android appar är klara för nedladdning nu, allt du behöver att göra är att söka efter Arctic Spas i bland apparna och trycka på INSTALLERA. Självklart är appen gratis! Även om du inte har onSpa i ditt spa är systemet användbart, och du kan hitta användbar information så som bland annat användarmanualen.

  Se filmen om OnSpa Control

 • Family Light Package

  Detta belysningssystem går att göra som tillval för alla spabad i premiumserien. Ljussystemet innehåller belysta dryckeshållare, vattenfall (rope-fall) samt upplysta reglage och vred som på alla nya spabad ser ut som björntassar. Belysningssystemet erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling. Family Light Package har något för alla sinnestillstånd, välj din favoritfärg, ge ditt badvatten ett lugnande lyster eller ett livligt mönster.

 • System för motströmssimning med bälte

  Detta system är utvecklat tillsammans med professionella idrottare, förvandlar vart och ett av våra Swimspas till en plats för rehabilitering och träning genom att ge stationärt motstånd under simning.
  Består av en flexibel stav, lina och sele som är justerbar för att passa alla användares behov.

  Se filmen om Arctic Spas olika simsystem

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm