Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Swimspa Arctic Kingfisher

För träningsentusiaster

Beskrivning

Kingfisher blev designad för aktiva simmare.

Swimspat har en vidöppen design för att göra simytan så stor så möjligt, med ett solid nedstigningsområde i ett av hörnen. Kom i form och använd denna stora bassäng.

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Specifikation Kingfisher

Sittplatser
1 st

Mått
436 x 236 x 129 (cm)

Vattenkapacitet
5 100 liter

Antal pumpar
2 st (varav 1 st Niagara Motstånd)

Munstycken
3 st

Akrylfärg
Platinum Swirl

Utrustning
Standard

 • Komfort för Optimal Terapi

  Komfort, komfort, komfort

  När spabadets design har utvecklats under åren har vi på Arctic Spas® långsamt övergått till mer skulpterade, bekväma platser.

  Våra säten är noggrant utformade för att svepa runt och stödja olika kroppsstorlekar, med flera nivåer av armstöd och justerbara nackstöd för optimal komfort på rätt ställen.

  Våra kaptenssäten är utan tvekan de mest bekväma platserna som du kan finna i ett spabad. Det finns modeller med upp till fyra av dessa mycket bekväma platser för maximal komfort. Du är garanterad att finna en som passar dig perfekt.
  Tycker du om att läsa?

  Dessa kaptenssäten har flera nivåer med olika nivåer av upphöjda armstöd som ger den perfekta vilan att hålla din bok eller surfplatta över vattennivån utan att tröttna. I dessa kaptensstolar har vi gjort vårt yttersta för att placera munstycken för bästa möjliga massage.

  Alla säten är olika och ingen plats är den andra lik för att ge dig en unik massage för varje plats.

Tillval

 • Niagara motströmssimningssystem

  Niagara systemet ger en kraftfull ström för simmare att simma mot, en pool med jetstrålar. Systemet är justerbart i både vertikala och horisontella plan för förbättrad prestanda, oavsett yt- eller undervattensaktivitet, och vatten förflyttar sig med upp till 8 meter per sekund genom diskreta monterade strålar. Detta system finns tillgängligt på vissa modeller.

  Se filmen om Niagara motströmssimning

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm