Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Arctic Spas Spa Boy

Automatisk skötsel av spabad i framkanten av tekniken

Beskrivning

Kom med i revolutionen. Vårt automatiska system för vattenbehandling, Spa Boy, är det viktigaste framsteget inom spabad på många år. Istället för att lita på besvärlig och inexakt manuell testning och tillsats av reningsmedel till ditt spabad, känner Spa Boy automatiskt av och bibehåller idealiska förhållanden i spavattnet.

Inga fler testremsor, ingen inexakt manuell tillsats av mängder av kemikalier till spavattnet - Spa Boy håller utan problem vattnet i spabadet klart och säkert. Den här otroliga tekniken använder sensorer med medicinsk standard för att kontinuerligt analysera nyckelparametrar för vattenrenhet. Med utgångspunkt från dessa data kan Spa Boy-systemet sedan exakt kontrollera utmatningen från vårt integrerade saltvattensystem och säkerställa att nivåerna av reningsmedel hålls inom det absolut optimala området.

Om pH-värdet i ditt spabad skulle råka komma något ur balans, varnar Spa Boy badets ägare (via displayen, appen och portalen myarcticspa.com portal) så att tillståndet kan korrigeras.

Spa Boy ändrar helt enkelt på reglerna och tar bort det sista hindret som finns kvar för att kunna njuta av spabad! Så slappna av, njut av ditt Arctic Spa fullt ut och lämna vattenbehandlingen till din egen personliga Spa Boy!

Se filmen om Spa Boy

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration
Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm