Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Lock

Som grädden på moset erbjuder vi ett valfritt uppgraderat spabads lock som är olikt allt annat i branschen. Castcore® Mylovac locket börjar med form gjuten cellplast, dubbelt så kompakt som genomsnittet i branschen. Vi infogar även en metallisk ”C”-led i centrumet av cellplasten. Detta skapar ett lock som är kapabelt att stå emot vikt på hundratals kilon.

Oroa er inte för snömassor eller barnlekar igen. Därpå tar vi och slår in detta innehåll i en metall/polysäck (liknande en kaffesäck). Vakuum råder inne i säcken som är förseglad genom upphettning. Denna teknologi är den enda som komplett håller ute fukt från dina spabads lock. Våta och tunga lock resulterar i konstant ökande driftskostnader likväl som regelbundna byten av locken. Större “vindläppar”, längre spännband för tillslutning samt bärhandtag och en isolerande skiljevägg längs med hela sömmen färdigställer det bästa locket i branschen. Detta lock kommer att spara dig tusentals kronor under ditt spabads livslängd.

Se filmen om Hot Tub Covers

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm