Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Progressivt Filter High Flow

Kristallklart vatten med minimal skötsel & anpassningsbara alternativ

Detta enkla men otroligt effektiva system använder flera lager med olika filtermedier för att effektivt fånga upp alla storlekar av partiklar som finns i vattnet. Först ett grövre filtermedia som fångar större partiklar, för att succesivt minska till att ta de mindre partiklarna. Resultatet blir ett otroligt rent vatten och med avsevärt förbättrad filterlängd. Filtren levereras med ett förfilter på toppen som skall tas bort efter cirka 1-2 veckor.

Vid köp av filter/kem till ett värde över 3000 kr bjuder vi på fraktkostnaden till servicepoint utlämningsställe inom Sverige.

790 kr
Arctic Spas
Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm