Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Vattenkemi

Sanningen om vattenrening för spabad

Fakta: Du behöver antagligen inte ens 50 % av de spabads produkter som du blir tillsagd att köpa. Hur kommer det sig? Kemi tillverkaren vill givetvis att du skall köpa många av deras produkter. På Arctic Spas är vår policy att endast sälja dig det du verkligen behöver så att du för vidare till dina vänner att vi är det bästa stället att köpa spabad och spaprodukter på..

Här är ett bra exempel: Rengöring för filter och vattenrengöringsmedel. Om du använder ett vanligt veckat pappersfilter bör detta rengöras med rengöringsmedel med ett par veckors mellanrum eller så. Om du glömmer att rengöra det, kan vattnet bli grumligt eftersom filtret inte filtrerar ordentligt. En felaktig lösning är att använda vattenrengöringsmedel. Medlet är en silikonbaserad vätska som gör att partiklar fastnar på varandra så att vattnet ser klart ut ett par dagar. Grumligheten kommer dock snabbt tillbaka och mer rengöringsmedel behövs om inget annat görs. Den bättre lösningen är att sluta använda veckade pappersfilter och byta till ett disponibelt DEPTH filter. Djupfiltret fångar mycket mindre partiklar och är mer materialrikt än ett tunt pappersfilter. Att helt enkelt byta till ett bättre filter kommer att helt eliminera behovet av filterrengörings- och vattenrengöringsmedel. (Och det krävs inte mer tvättning av smutsiga filter!) Mindre kemikalier, mindre rengöring, renare vatten. Perfekt.

Arctic Pure vattenvård

Enkelt. Säkert. Effektivt. Arctic Pure vattenkemiprogram förenklar skötseln av ditt spavatten. Alla våra produkter är utformade för att skapa en sund och balanserad miljö för dig och din familj att njuta av.

Observera att du kan köpa spabads tillbehör från många ställen men att vi rekommenderar starkt att du väljer varumärket Arctic Pure. Vi överdriver inte med ”krafs”, våra instruktioner är enkla och relaterade till var och en spabads modell och din ägarhandbok innehåller detaljerade instruktioner om Arctic Pures produkter.

Alla Arctic Spas återförsäljare runt om i världen lagrar eller ha tillgång till Arctic Pure produkter.

Se filmen om Pure Water Care

Kontakta oss
Arctic Spas
Konfiguration

Vi skräddarsyr ditt spaval

PremaSpabad hjälper dig att hitta utebadet som uppfyller just dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet,  med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm