Hej!

Vi hjälper dig med ditt spabadsköp

För oss är våra kunder högsta prioritet och god service och tillgänglighet en självklarhet. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig att hitta spabadet som uppfyller just dina behov och önskemål. Välkommen att höra av dig till PremaSpabad!

Hur kan vi hjälpa dig? *
Vad heter du? *
Vilken e-post kan vi kontakta dig på? *
Eller ska vi ringa istället?
Vad blir fem plus tre? *
* Nödvändiga fält

Spabad Arctic Summit

Kaptenssäten med underarmsmassage

Beskrivning

Summit, spabadet med tre skulpterade kaptensstolar med armstöd, varav en ger dig skön underarmsmassage. Ett generöst hörnområde erbjuder avkopplande och bekväma avslappningsalternativ för ytterligare tre personer.

Se filmen om Arctic Summit

Kontakta oss
Konfiguration
Specifikation SDS

Sittplatser
6 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 363 liter

Vattenjets
59 rotererande jets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
4 st

Värmare
7,2 kW

Specifikation Legend Select

Sittplatser
6 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 363 liter

Vattenjets
59 roterande jets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
3 st

Värmare
7,2 kW

Specifikation Legend

Sittplatser
6 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 363 liter

Vattenjets
39 roterande jets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
3 st

Värmare
7,2 kW

Specifikation Signature

Sittplatser
6 vuxna

Mått
235 x 235 x 98 (cm)

Vattenkapacitet
1 363 liter

Vattenjets
39 roterande jets + 1 st monsunjet

Antal pumpar
2 st

Värmare
7,2 kW

Utrustning
Standard

 • Självbärande skrov

  Garanterat att hålla en livslängd

  Kärnan i Arctic Spa designen är vårt skrov och det är unikt formgivet för att kunna hantera denna uppgift.

  Med flera lager av handrullad glasfiber tillhandahåller Arctic Spa marknadens starkaste skrov. Vi använder oss av fler lager glasfiber än någon annan i branschen, inga kostnadssparande genvägar är tillåtna, inget byggskum eller någon annan form av stöttning används.

  Resultatet är en perfekt mix av styrka och noggrannhet – och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Är det dyrare och mer arbetskrävande att bygga spabad på detta sätt? Absolut, men vi menar att detta är det bästa sättet, och det är viktigt för oss.

 • Free Heat isoleringssystem

  Standard för alla Arctic Spas är isolerade borttagbara paneler på alla sidor av spabaden. Vår isoleringsdesign med formgjutna serviceluckor behåller värmen och använder spillvärmen från motorerna för att värma upp badvattnet. Ta av en panel, utför servicen, och sätt tillbaka panelen. Total Access ger dig också möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden. Efterhand som vi utvecklar ny teknik eller då du önskar en förändring kan ditt Arctic Spas enkelt uppgraderas. Montera massagemunstycken, pumpar, lampor, musik, reningssystem eller andra funktioner i framtiden.

  För att kunna kontrollera denna förhöjda kapacitet att ta tillvara på överflödig värme har vi möjliggjort för våra spabad att ta in data kring intern kabinettemperaturen samt aktivera det innovativa systemet RossExhaust, vilket balanserar kabinetttemperaturen när behovet finns.

  Isoleringsprincipen för våra spabad är samma som för hus. Bilden av Hus A nedan illustrerar den bästa metoden för maximal effekt och förebyggande av värmeförluster.

  Se filmen om Free Heat isoleringssystem

  Arctic Spas – Självbärande Skrov
  Som grund för Arctic Spas ingenjörskonst ligger helt enkelt marknadens starkaste kort. Vårt självbärande skrov som tillåter Arctic Spa att isolera enligt husprincipen. Flera lager av handrullad glasfiber göra att Arctic Spa har marknadens starkaste skrov. Det är en perfekt mix av styrka och noggrannhet och ryggraden för denna nyskapande teknologi är Arctic Spa sigillet.

  Heatlock - Superior Arctic Isolering
  Ditt hus har isolerade ytterväggar, golv och tak, allt av värde stoppar ni innanför detta isolerade hölje. Arctic Spas Heatlock isolerings system är vårt hus. Taket, är vårt Castcore Mylovac, locket håller värmen inne. Kabinettväggar, undersidans kant och golv är kraftigt tätade med polyuretanskum. Grunden och golvet, Forever Floor gjort för att vara både tätt, starkt och skyddar mot skadedjur.

  Sant frysskydd
  Vår världsberömda Arctic Insulation hindrar kabinetten från att frysa under ett strömavbrott eller vid liknande situation. Utan någon isolering mellan vattnet och kabinettet kan värmeenergi ledas åt båda håll. I våra tester går det minst 7 dagar i minus 20 grader innan fryspunkt i badet nås.

 • Total åtkomst

  Det är självklart för oss att man ska kunna lägga till önskvärda spabadskomponenter i framtiden

  Alla bad från Arctic Spas kommer som standard med avtagbara isolerade luckor på badets alla sidor. Denna Total Access ger dig möjligheten att enkelt komma åt badets alla komponenter och även möjligheten att uppgradera ditt spabad i framtiden.

  Se filmen om Total åtkomst

 • Täcklock

  Världens Finaste Spabads Lock: Castcore Mylovac

  Castcore Mylovac världens tryggaste spabadslock, är robust med ingjutna metallinlägg som gör att det klarar av flera hundra kilos belastning. Du kan känna dig trygg när snön kommer eller klättrande barn. Teknologin att använda en metall/polysäck som vakuumsugs är det enda som komplett håller ute fukt från dina lockinlägg. Vackert inslagna i brunt eller grått konstläder.

  Se filmen om Täcklock

 • Värmare

  Titaniumvärmare

  Fem års garanti.
  Arctic Spas Titaniumvärmare använder den senaste uppvärmningstekniken för att maximera effektivitet och pålitlighet. Värmaren har ett titanelement som förhindrar att mineralavlagringar byggs upp och den är korrosionsbeständig för att klara en tuff miljö.

  Se filmen om Värmare

 • Kabinett i cederträ

  Ett kabinett konstruerat för att hålla

  Skönhet, styrka och tillgänglighet är inbyggt i varje kabinett från Arctic Spas. Vi bygger varje kabinett med Kanadensisk röd ceder av möbelkvalitet. Den här produkten är enastående lämplig för vårt syfte och har en anmärkningsvärd förmåga att klara ett brett intervall av temperaturer och fuktighetsgrader. Cedern är dessutom motståndskraftig mot skadedjur.

  I vår design är hörnen avrundade med not och spontteknik och vertikala ceder relingslister i topp och botten. Våra kabinetts stabilitet är ojämförbar. Ingen sviktning, skiftning eller förskjutning uppstår. Alla kabinett levereras med upp till åtta insatta åtkomstluckor, två på varje sida, som ger enkel service och gör det lätt att uppgradera varje del av spabadet. Kabinettets finish består av flera lager av en särskild, skyddande träbehandling.

  Se filmen om Kabinett i cederträ

 • Progressiv "Smart" filtrering

  Bubblande rent vatten med minimal ansträngning och anpassningsbara alternativ.

  År av konstruktion och tester har äntligen lett oss till det vi tror är det finaste filtreringssystemet som finns tillgängligt för spabad på marknaden idag.

  Detta enkla men ändå otroligt effektiva system använder flera lager med olika filtermedier för att effektivt fånga upp alla storlekar av partiklar som finns i spa-vatten. Vi börjar med ett mycket grovt media som är utformat för att fånga stora partiklar. Vi minskar långsamt storleken på medielagren i filterpatronen för att fånga de minsta partiklarna i vattnet.

  Vi använder 5 olika typer av media i filtren som gör att varje lager kan fånga storleken på partikeln som den är designad för. Resultatet är otroligt rent vatten och avsevärt förbättrad filterlivslängd.

  Anpassningsbart

  När vi fortsätter att utveckla vårt progressiva filtreringssystem kommer vi att kunna ändra filtermedelslagren för att ta hänsyn till specifika vattensituationer.

  Områden med högt järn kan lägga till ett järnfilter; högt kalcium, ett kalciumfilter etc. Vatten med fler föroreningar i ett specifikt mikronområde kan få fler lager av det mediet adderat.

  Resultatet blir specialbyggda filter för att tillhandahålla de mest effektiva och långvariga filter som är byggda specifikt för vattnet i ditt område. Med OnSpa®-appen kan du definiera vilken typ av filter du har i ditt spa och när det senast byttes.

  Se filmen om Progressiv "Smart" filtrering

 • Justerbara Nackkuddar

  Äntligen ett nackstöd för spabad som fungerar

  För att få ett nackstöd som passar varje individuell badare har vi konstruerat den ultimata kuddesignen. Vår nya teleskopiska design kan enkelt justeras i höjd för att perfekt passa varje badares nacklängd. Konstruktionen rör sig även framåt och bakåt med huvudrörelsen samt är formad för att ge nacken maximal komfort. Kuddarna kan enkelt demonteras för rengöring, men du kommer aldrig att hitta dem flytandes i spabadet. Slutligen har vi ersatt det material kuddarna ursprungligen tillverkades av.

  De flesta kuddar tillverkas i polyuretanskum. De absorberar vatten och bryts relativt snabbt ned i en varm spabadsmiljö. Vår nya kudde är tillverkad av ett gummiliknande material som kallas EVA. Det här materialet (används för CROC™-skor) absorberar inte vatten eller bryts ned, till skillnad från PU-skum.

 • Digital kontroll

  Avancerad teknik som är enkel att använda nu och i framtiden.

  Arctic Spas Kontrollsystem Eco-Pack erbjuder många möjligheter för uppgraderingar samt är användarvänligt. Det är en banbrytande plattform som är redo för framtiden med en snabbare processor, förbättrade reläer, en Ethernet-anslutning för tillgång till Internet och enorma uppgraderingsmöjligheter. Med internetanslutning, blir ditt spabad en portal för det vi kan erbjuda – realtidsövervakning, nedladdningsbara uppgraderingar, interaktiv felsökning, handledningar – med mera med mera.

  Se filmen om Eco-Pack

 • Vattenpumpar

  Bättre konstruktion betyder bättre prestation

  Arctic Spas levereras som standard med våra exklusiva och europeiskt designade och tillverkade pumpar. Pumparna som även säljs separat och har en helt sluten form kyls ner externt är IP skyddade med graden 1Px5. Inom branschen betyder det den högsta motståndskraften mot fukt samt mot partikelintrång, vilket innebär de mest slitstarka motorer som finns tillgängliga på marknaden. Inte bara är våra pumpar konstruerade för att arbeta i en varm miljö, de är skyddade mot extrem värme. Alla pumpar är placerade ovanpå vibrationsisolerade gummifästen och naturligtvis inuti vår FreeHeat®-isolerade kabinett vilket försäkrar en tyst, problemfri drift år efter år.

  Genom att kombinera kraften och effektiviteten i pumparna, flödet genom vår betydande Reflex Torsion slangar samt vår PulseTM-massagemunstycken, levererar Arctic Spas spabad en massageupplevelse som inte går att finna någon annanstans.

  Se filmen om Vattenpumpar

 • Roterande Vattenmassage

  Vacker och funktionell design

  Arctic Spas eleganta patenterade massagemunstycken är konstruerade med en roterande lagerfri puls design som ger en varierad massage, från lätt till den allra kraftigaste. Man justerar enkelt munstyckets effekt från öppen till stängd med ett kvarts varv. Allt för att du skall få den styrka du vill ha utav din massage. Eftersom munstyckena roterar på en titanaxel får man en jämn roterande vattenmassage. Nu med den extra skönheten i rostfritt stål som dessutom är motståndskraftig mot korrosion och rost.

  Dessa munstycken kommer som standard i alla våra bad i Custom serien.

 • Vattenfall

  Alla våra spabad i CUSTOM- och CLASSIC-serien kommer med detta avkopplande vattenfall med fyra munstycken.

  Du kan justera denna fina funktion för att skapa ditt perfekta vattenflöde och personliga lugnande ljud!

  Tillgängligt med våra familje och ultimate light belysningsalternativ är dessa strålar utrustade med LED-belysning som erbjuder ett komplett utbud av ljuseffekter som betonar din lugnande upplevelse.

 • Northern Light

  Arctic Spas Northern Light System är inspirerat av Kanadensiska norrskensnätter. Belysningssystemet har två synkroniserade ljuskällor och erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling.

 • Bekvämlighet & massage

  Munstycken och hästkrafter är en bra början

  Arctic Spas säten är noggrant utformade för att passa och stödja många olika kroppsmått, vilket innebär olika nivåer av armstöd samt justerbart nackstöd på alla de rätta ställena. I flertalet av våra spabadslayouter erbjuder vi anpassade och individuella sittplatser, med hänsyn tagen till kroppslängd, sittbredd och massagemunstyckens placering.

  Arctic Spas zonterapi system fokuserar på att ge avslappning, varierande och behagligt massagetryck mot musklerna. Varje säte är individuellt utformat för att täcka hela anatomin och ge både små- och stora muskelgrupper en lagom behandling. Kombinationen av roterande massagemunstycken, rätt dimensionerade slangar och kraftfulla pumpar ger den bästa massageupplevelsen.

 • Reflex Torsion Slang

  Ger en bättre spabads upplevelse

  Arctic Spa är först på marknaden med Reflex Torsion-slang i alla spabad.

  Denna specialdesignade slang monteras över styv PVC, någonting som ger en större klisteryta och bättre vattenflöde samt eliminerar läckor i slangkopplingar som orsakas av slangens rörelse. Vattnet i slangarna kan vara tungt och den här slangen kan till och med expandera för att klara påfrestningarna från rörkopplingarna.

  Slangen är genomskinlig med en färgkodad tråd av PVC som löper genom den. Detta förenklar felsökning och vattentest av spabaden i fabrik. Slangen absorberar också rörelser som en stötdämpare på en bil.

  Se filmen om Reflex Torsion Slang

 • Komfort för Optimal Terapi

  Komfort, komfort, komfort

  När spabadets design har utvecklats under åren har vi på Arctic Spas® långsamt övergått till mer skulpterade, bekväma platser.

  Våra säten är noggrant utformade för att svepa runt och stödja olika kroppsstorlekar, med flera nivåer av armstöd och justerbara nackstöd för optimal komfort på rätt ställen.

  Våra kaptenssäten är utan tvekan de mest bekväma platserna som du kan finna i ett spabad. Det finns modeller med upp till fyra av dessa mycket bekväma platser för maximal komfort. Du är garanterad att finna en som passar dig perfekt.
  Tycker du om att läsa?

  Dessa kaptenssäten har flera nivåer med olika nivåer av upphöjda armstöd som ger den perfekta vilan att hålla din bok eller surfplatta över vattennivån utan att tröttna. I dessa kaptensstolar har vi gjort vårt yttersta för att placera munstycken för bästa möjliga massage.

  Alla säten är olika och ingen plats är den andra lik för att ge dig en unik massage för varje plats.

Tillval

 • Robust bottenplatta Forever Floor

  Att placera ditt spabad har aldrig varit enklare

  Forever Floor är ett glasfibersammansatt golv som är ogenomträngligt för fukt, ohyra och tidens gång. Allt du behöver är en fast och jämn mark, koppla till ström och fyll det med vatten och det är klart för att användas. Enklare än så här kan det inte bli. Skulle du flytta – är det lätt att ta med sitt spabad från Arctic Spas.

  Se filmen om Forever Floor

 • Underhållsfria kabinetter

  Vårt nydesignade Klassiska Underhållsfria Kabinett hämtat från vårt redan beprövade cederträ kabinett – vi har återskapat denna vackra och funktionella design i 100% komposit material.

  Solida övre och undre relingslister samt vertikala ytor, allt i HighWood komposit material. HighWood komposit – mycket motståndskraftigt mot väder och vind, gör detta till en verklig underhållsfri exteriör av ditt Arctic Spa.

  Charcoal

  Sabel

 • Arctic Pure vattenvård

  Arctic Pure – ett komplett system för vattenvård till ditt spabad

  PremaSpabad kan som auktoriserad återförsäljare av Arctic Spa erbjuda dig samtliga Arctic Pure vattenvårdsprodukter. Genom att använda Arctic Pure kemikalieprogram garanteras du maximal livslängd på ditt spabad, men också en bra ekonomisk produkt utan onödiga tillsatser.

  Hur går det att minska kemikalieanvändningen i ditt spabad?
  Du behöver antagligen inte 50 % av de kemikalier som kemikalietillverkarna föreslår till ditt spabad. Arctic Spas policy är att endast sälja de kemikalier du behöver för att du ska kunna njuta av rent vatten i ditt spabad.

 • Peak Ozone reningssystem

  Peak Ozone

  Rening består av en utbyggd Arctic Spas Peak Ozone System i spabadets inbyggda slangsystem. Under filtrering transporteras vattnet genom ett område där det aktiveras syre, eller ozon, vilket ger enastående rening. Högkoncentrerad ozon skapas i våra Failsafe generatorer, och transporteras sedan in i vattnet.

  Denna process lämnar mindre arbete för rengöringsprodukter.

 • Onzen saltvattensystem

  Kristallklart badvatten. Naturlig saltmixkälla. Enkel vattenvård.

  Saltvattensystemet Onzen är Arctic Spas patenterade system som producerar desinfektionsmedel från naturliga källor i Döda havet genom elektrolys. Produktionen av saltvattenrening har flera fördelar jämfört med traditionella desinfektionsmetoder. Först och främst skapas desinfektionsmedlet istället för att tillsättas till systemet, därför innebär systemet också en mycket låg löpande kostnad. Desinfektionen som skapas är av en ren form och är därför relativt fri från rester, vilket resulterar i mycket längre livslängd på vattnet. Resultatet är att badvattnet är mer skonsamt för hud och ögon och har en salthalt motsvarande en mänsklig tår.

  Onzen har många unika funktioner som har övervunnit tidigare utmaningar knutna till saltvattensystem för spabad. Den första är att Onzen har en utbytbar elektrodpatron. Elektrolys är en process som kräver uppoffringar – elektroderna kommer så småningom att försämras och behöver bytas ut. Byte av Onzen titanelektrodpatronen är ett billigt och enkelt underhåll som inte kräver att badet töms. Det andra viktiga inslaget för Onzen är möjligheten att styra systemet antingen från den övre kontrollen, eller via Arctic Spas Smartphone App. Denna användaranpassning kan användas för att matcha produktion av desinfektion för Onzen systemet till den aktuella eller förväntade badbelastningen.

  Användningen av Onzen saltvattensystem kan avsevärt minska den insats som krävs för att bibehålla klart och säkert badvatten.

 • Spa Boy - automatiserad vattentestning

  Spa Boy - automatiserad saltvattenanläggning

  Vill du ha ett enkelt och bra reningssystem med minimal skötsel? Slippa teststickor, slippa manuell tillsats av mängden kemikalier till ditt spabadsvatten, Spa Boy håller vattnet klart, säkert och stabilt med vårt automatiserade system för vattenbehandling! Spa Boy, är det viktigaste revolutionerande framsteget inom spabadsbranschen på många år. Spa Boy känner automatiskt av och bibehåller idealiska förhållanden i spabadsvattnet.

  Den här otroliga tekniken använder sensorer med medicinsk standard för att kontinuerligt analysera nyckelparametrar för rent vatten. Med utgångspunkt från dessa data kan Spa Boy-systemet sedan exakt kontrollera utmatningen från vårt integrerade saltvattensystem och säkerställa att nivåerna av reningsmedel hålls inom det absolut optimala området.

  Om pH-värdet i ditt spabad skulle råka komma något ur balans, varnar Spa Boy badets ägare via displayen, appen och portalen myarcticspa.com så att tillståndet kan korrigeras.
  Kontakta oss så berättar vi mer om denna banbrytande rening, ett måste för spabads ägaren. När du äger ett bad utrustat med Spa Boy vill du aldrig gå tillbaka till de enklare reningssystemen. Man fyller enkelt upp badet med vatten, tillsätter salt efter vattenvolymen, sen tar Spa Boy över efter att ha fått dessa förutsättningar.

  Se filmen om Spa Boy -automatiserad vattentestning

 • Aquatremor Stereo System

  All din musik kan nu spelas upp från en Bluetooth-aktiverad enhet, till exempel vilken smartphone som helst, till ditt spa. Din enhet kan användas från ditt hem eller förvaras intill badet i ett vattentätt fodral så att dina favoritlåtar, spellistor och allt innehåll är tillgängligt inom en armlängds avstånd. Om du vill använda andra enheter bredvid spabadet kan systemet också konfigureras med en kabelanslutning. Detta innebär att surfplatta, cd och tv kan också anslutas till detta ljudsystem.

  Grunden för Aquatremors stereosystem är användningen av taktila omvandlare i stället för högtalare. Systemet går ut på man har beröringskänsliga transduktorer som är monterade på skrovets undersida i kabinettet för att föra ljudet genom både fasta material och vatten. Detta skapar en fantastisk tydlig ljudbild som effektivt förvandlar skrov, kabinett och vatten till en ”högtalare”. Eftersom våra kroppar till största delen består av vatten passerar ljudvågorna rakt igenom dig när du kopplar av i vattnet. Du hör alltså inte bara musiken – den omger och passerar igenom dig! Varje spabad från Arctic Spas har nu ett karaktäristiskt Aquatremor®-säte, som ger musikälskaren den bästa möjliga direktanslutningen till musiken. Tillsammans med Aquatremor finns också vår nedladdningsbara vibroakustiska massage tillgänglig. Dessa masserande ljudspår använder mycket lågfrekventa toner för att massera olika muskelgrupper. Det är en behandling som måste upplevas!

  (endast tillgängligt på uppgraderade modeller)

 • Färgalternativ för spabad

  Alla våra nuvarande akrylfärger har Bio-Lok mikrob skydd, vilket innebär att ytan saknar porer vilket skyddar den mot penetrering och tillväxt av mikroorganismer på ytan. Spabad med Bio-Lok är enkla att rengöra, hållbara och innehåller inte kemikalier mot mikrober, pesticider eller liknande tillsatsämnen.

  Arctic Spas vackra akrylfärger Dakota & Kalahari är populära då de för tankarna till naturen och ser likadana ut år efter år. Dessa texturerade ytor ger bättre fäste, du kan känna dig lugnare när det gäller barn eller personer med begränsad rörlighet. Dessa tre ytor används bara till Arctic Spas.

  Platinum Swirl
  Tar marknadens mest populära färg till nästa nivå – lägg till häpnadsväckande utveckling och luxuös marmor för att höja skönheten av en tidlös klassiker. Bada i elegansen av klassisk marmor i den nya Platinum Swirl.

  Espresso
  Espresso kombinerar tre ådror av färg till en virveldesign som påminner om mönster och rörelse som finns i naturen - eller i en kopp med espresso. Detta inbjuder dig att koppla av och njuta av ett varmt, lyxigt ögonblick.

  Odyssey
  Odyssey kombinerar två ådror av färg i en virveldesign, som tyder på natursten och marmormönster som finns i naturen. Påminner om en vandrande bäck genom en ojämn terräng, som ger en känsla av lugn och värme till din spabads upplevelse.

 • Full kontroll med OnSpa

  OnSpa introducerades 2011 och blir bättre och mer avancerat för varje år. Detta system ger spabads ägaren full kontroll över sitt Arctic Spa. Tack vare 2-vägs kommunikationen som man får med en internetuppkoppling har man full kontroll över sitt spabad. OnSpa ger dig möjligheten att övervaka och styra ditt spabad vart du än befinner dig i världen genom att använda Arctic Spas appen på din telefon eller via myarcticspas.com webportal.

  Du kan du ändra badets filtreringsinställningar, styra massagen, stereo och ljuset. Du kan streama ljud från alla Bluetoothenheter, uppgraderingar och uppdateringar till Eco-Pack spacentralen levereras via Arctic Spas Smartphone App och din spacentral kan fortsätta att växa. Och det bästa av allt, systemet har kapacitet till att kunna använda alla nya system vi utvecklar i framtiden.

  IPhone och Android appar är klara för nedladdning nu, allt du behöver att göra är att söka efter Arctic Spas i bland apparna och trycka på INSTALLERA. Självklart är appen gratis! Även om du inte har onSpa i ditt spa är systemet användbart, och du kan hitta användbar information så som bland annat användarmanualen.

  Se filmen om OnSpa Control

 • Family Light Package

  Detta belysningssystem går att göra som tillval för alla spabad i premiumserien. Ljussystemet innehåller belysta dryckeshållare, vattenfall (rope-fall) samt upplysta reglage och vred som på alla nya spabad ser ut som björntassar. Belysningssystemet erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling. Family Light Package har något för alla sinnestillstånd, välj din favoritfärg, ge ditt badvatten ett lugnande lyster eller ett livligt mönster.

 • Ultimate Lightning

  I detta belysningssystem är alla munstycken bakgrundsbelysta genom transparenta sektioner, med teknik som varken påverkar vattenflödet eller ger risk för läckor. Utöver detta lyser vackra lampetter med nedåtriktade LED-lampor upp kabinettet. Belysningssystemet erbjuder en generös bredd av digitala ljussekvenser i valbara färger för maximal avkoppling.

  I Ultimate Lightning ingår även hela tillvalet Family Light Package.

 • Hörn Belysning

  En imponerande touch som vackert lyfter ditt bads kabinett och din atmosfär runt ditt spabad.

  Att den är tillverkad av polykarbonat, gör att denna uppgradering är slagtålig, klarar vädrets olika element och lyfter ditt bads utseende till en ny nivå. Detta tillval finns tillgängligt för våra bad i Custom Serien.

 • Fogger-Skyfall

  Vår nya SkyFall® Fogger genererar och lägger en romantisk dimma på vattenytan på ditt Arctic Spa.

  Utan de vanliga vattenfunktionernas ljud och plaskande ger skyfall en dramatisk men lugnande badupplevelse. SkyFall har en bakgrundsbelysning med LED-lampor som ändrar färg och är synkroniserade med dina andra belysningsskällor.

 • SDS

  Fäst säkerhetsbältet och håll i dig

  Vi har återigen försökt att höja ribban med vårt nya Super Duper Säte (SDS). Vår utvecklingsavdelning designade och tillverkade ett nytt 7”-lagerfritt massagemunstycke, speciellt för detta säte.

  Vi har dedikerat en pumps fulla kraft till de 7 stycken 7” stora pulserande jetsen som kronan på verket till det troligen bästa massage sätet inom spabads industrin. Sätt dig ner, håll i dig och njut.

Garanti

 • Arctic Spas Custom Garanti

  Spabadets hölje ~ Livstidsgaranti
  Arctic Spas® garanterar spabadets hölje mot vattenförlust genom strukturellt fel så länge den ursprungliga kunden äger spabadet.

  Utrustning och ledningsdragning ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar spabadets elektriska komponenter ~ i synnerhet pumpen/pumparna *(vänligen se den detaljerade pumpgarantin på baksidan, under "Detaljerad pumpgaranti"). Den ursprungliga kunden garanteras mot felfunktion på grund av defekter i material och tillverkningsprocess vad gäller fabriksinstallerade Peak I, RossExhaustTM, Ultimate Lighting-styrning, värmare och styrsystem, under en period på fem år från leveransdagen. Denna garanti inkluderar alla delar och allt arbete på plats som krävs för att reparera spabadet.

  Övriga komponenter ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot defekter i tillverkning och material vad gäller säkringar, lampor (blå LED-lampor, northern lights), Ultimate lighting-Led-lampor, WIFI, insatser för jetmunstycken, skydd för ovansidans kontrollpanel, filterkorgar och komponenter för överloppsränna, handtag och lock till spridare, handtag och lock till luftstyrning, täcklocksklämmor av plast och kromlist, under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar endast delar som krävs för reparation. Insatser för jetmunstycken (inklusive Titanium) garanteras inte mot missfärgning, rost eller blekning.

  Höljesyta ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar för den ursprungliga kunden höljesytan mot vattenförlust på grund av materialfel, inklusive sprickor, blåsor, flagning och delaminering, under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen.

  Täcklock ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter vad gäller material och tillverkning hos Castcore-täcklocket, under en period på tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar som måste repareras. (Normalt slitage inkluderas inte i denna garanti. Vid användning av en täcklocksslyft anses skador på sömmarna vara normalt slitage)

  OnzenTM-system ~ 2 år
  Fabriksinstallerade Onzen-system med serienummer 150000 och högre kommer att ha 2 års garanti på arbete och komponenter, med undantag för elektroden. Elektroden har 30 dagars garanti mot material- och tillverkningsfel. Elektroden är en slitagedel som behöver bytas ut då och då av spaägaren, likt ett filter som behöver bytas ut. Onzen-system som har installerats i efterhand (efter att spabadet tillverkades) av auktoriserade Arctic Spa-tekniker, kommer att ha samma garanti som fabriksinstallerade system men kommer inte att omfatta arbetskomponenten. Spabad med serienummer 149999 och lägre kommer också att ha 2 års garanti på arbete och komponenter, med undantag för elektroden. Elektroden kommer att ha 1 års garanti. Återigen, Onzen-system som har installerats i efterhand, kommer att ha en garanti som endast omfattar delar och inte arbetskomponenten. Observera att Arctic Spas fabriks garantiavdelning kan behöva kontakta spaägaren direkt via e-post eller telefon för att hantera ett garantiärende. Det åligger Arctic Spa-återförsäljaren att tillhandhålla denna kontaktinformation till garantiavdelningen. Denna garanti kan bli ogiltig om spabadet används med vattensaltkoncentrationer utanför rekommenderad nivå på 2 000 till 2 500 ppm. Skador på andra spakomponenter utan koppling till Onzen-systemet, orsakade av läckande pumptätningar, täcks uttryckligen inte av denna garanti. I det här fallet täcks till exempel inte värmare, uppvärmningstunnor, jetmunstycken, ledstänger, pumptätningar och pumpmotorer. Vattenkvaliteten i spabadet och eventuella skador orsakade av obalans i vattenkemin täcks inte av denna garanti. Garantiarbeten måste utföras av en auktoriserad Arctic Spa-återförsäljare. Onzen-systemet är inte ett helautomatiskt vattenbehandlingssystem. Det är utformat för att minimera vattenunderhållet vid normal belastning och kan därför behöva ytterligare klorbehandling och balansering av vattenkemin. (Arctic Pure-varumärkets spaklorin kallas Boost). Spaägaren ansvarar för säker vattenkemi och säkra vattenförhållanden. Onzen-systemet måste användas med Arctic Pure-varumärkets saltblandning, som har utvecklats för att skydd spa-komponenterna. Spatekniker kan upptäcka om alternativa märken har använts, vilket medför att denna garanti blir ogiltig.

  Aquatremor® ~ 3 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter gällande material och tillverkning hos det fabriksinstallerade Aquatremor® Bluetoothljudsystemet under tre år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats nödvändigt för reparation. För iPod® och vattensäkert skal gäller tillverkarens garantier.

  Forever Floor ~ 5 år
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot förruttnelse och struktursprickor hos Forever Floor® under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum. Inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen.

  Detaljerad pumpgaranti Pumpen/pumparna garanteras mot material- och komponentfel. Pumpaxelns tätning täcks av garantin. Skada som orsakats av en förbisedd läckande pumptätning täcks inte av garantin. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, lagerstopp, felfunktion av ändhylsa, felfunktion hos startbrytare, pumphjulsfel och kondensatorfel. Det är kundens ansvar att rapportera en felaktig pumptätning innan ytterligare skada kan ske. Varje felfunktion hos en pumpkomponent som fastställs vara orsakad av defekt material kommer att ersättas enligt denna garanti. Arctic Spas förbehåller sig rätten att ersätta pumpkomponenter istället för att byta ut hela pumpenheten. Vibrationsljud som hör samman med normal pumpdrift utesluts under denna garanti.

  Prestanda
  För att erhålla service i händelse av en defekt eller felfunktion som täcks av denna begränsade garanti, meddela din Arctic Spa-återförsäljare så snart som möjligt och vidta alla rimliga åtgärder för att skydda spabadet från ytterligare skador. Efter bevis av inköp kommer Arctic Spas återförsäljare eller utvalda service-representant att korrigera defekten i enlighet med de villkor och förutsättningar som anges i denna begränsade garanti. För godkända krav måste åtgärdas inom 60 dagar efter för godkännande. Alla existerande anspråk förfaller vid garantins utgång. Vänligen observera att läckage vid kopplingar anses kunna åtgärdas av användaren och uttryckligen är uteslutna från den begränsade garantin. Skador som härrör från läckande kopplingar är uttryckligen uteslutna från den begränsade garantin. Ingen avgift för arbete på plats tas ut från kunden under en period på fem år från ursprungligt leveransdatum eller sex år från tillverkarens avsändningsdatum, beroende på vilket som infaller först. Särskilt utrustning, ledningsdragning och höljesytor garanteras under den begränsade garantin mot felfunktioner orsakade av material- och tillverkningsfel. Resekostnader är kundens ansvar. Din begränsade garanti täcker arbete på plats till ett värde av högst $ 60 per godkänt garantifall. Service- och/eller resekostnader täcks inom de 30 första dagarna efter köp, upp till ett avstånd på högst 100 km från återförsäljaren eller den utsedda servicefirman. Om Arctic Spas fastställer att reparation av den defekt som täcks av garantin inte är möjlig förbehåller vi oss rätten att istället tillhandahålla ett ersättningsspabad till samma värde som det ursprungliga inköpspriset för det defekta spabadet. Utbyte av spabad genomförs endast efter beslut av Arctic Spas. Rimliga kostnader för bortforslande av det defekta spabadet, samt leverans och installation är kundens ansvar. Transport till närmaste Arctic Spas® distributionscentrum betalas.

  Garantiförutsättningar
  Alla garantier som tillhandahålls i detta dokument utsträcker sig enbart till den ursprunglige kunden som inköpte spabadet, om detta inköptes hos en auktoriserad Arctic spas-återförsäljare och installerades inom gränserna för det land där det ursprungligen köptes. Alla garantier i detta dokument upphör vid överföring av ägarskap för spabadet från den ursprunglige kunden. Denna garanti gäller enbart inom det serviceområde där spabadet ursprungligen installerades. Din begränsade garanti inkluderar inte resesträckor för reparationssyften eller transportkostnader för din av tillverkaren godkända återförsäljare eller servicefirmor. Alla händelser som täcks av den begränsade garantin i detta dokument måste åtgärdas av en av tillverkaren godkänd återförsäljare för Arctic Spas. Garantin inkluderar inte reparations-kostnader för en ej av tillverkaren godkänd firma. För att erhålla service, måste kunden kontakta den av tillverkaren godkända återförsäljaren i sin region. I det fall ett spabad eller en komponent av detta måste återsändas till Arctic Spas distributionscentrum är alla transportkostnader kundens ansvar. I alla förekommande fall har Arctic Spas exklusivt ansvar för att bestämma orsak och typ av felfunktion hos spabadet och Arctic Spas beslut gällande detta skall vara slutgiltigt.

  Spa Boy
  Arctic Spas garanterar den ursprungliga kunden mot felfunktion orsakad av defekter gällande material och tillverkning hos fabriksinstallerade system under 2 år från ursprungligt leveransdatum, med undantag för Spa Boy-elektroden som behöver bytas ut av användaren årligen. Denna garanti inkluderar delar och arbete på plats som krävs för reparationen. Vattenkvaliteten i spabadet och andra skador orsakade av vattenobalans täcks uttryckligen inte av denna garanti. Garantiarbeten får endast utföras av auktoriserade Arctic Spa-återförsäljare. Om ett Spa Boy-system installeras på ett Arctic Spa i efterhand, efter tillverkningen, lämnar Arctic Spas 12 månaders garanti på Spa Boy-komponenter från och med installationsdatum, förutsatt att de har installerats av en auktoriserad Arctic Spas-tekniker och registrerats på motsvarande sätt. Ingen arbetsgaranti lämnas av Arctic Spas för Spa Boy-system som har installerats i efterhand. Friskrivningsklausul: Detta är inte ett automatiskt vattenbehandlingssystem. Systemet är inställt för normal spa-användning. Spaanvändaren är slutligen ansvarig för att upprätthålla goda hygieniska vattenförhållanden. Användning av annat salt än Arctic Pure Sea Salt Blend kommer att skada Spa Boy-komponenter och göra garantin ogiltig. Arctic Pure Sea Salt blend har utvecklats för att skydda Spa Boy-komponenter mot skadar och tekniker kan lätt upptäcka om alternativa saltblandningar har använts. Denna garanti kan bli ogiltig om spabadet används med vattensalt-koncentrationer utanför rekommenderad nivå på 2 000 till 2 500 ppm. Skador på andra spakomponenter utan koppling till Spa Boy-systemet, orsakade av läckande pumptätningar, täcks uttryckligen inte av denna garanti. I det här fallet täcks till exempel inte värmare, uppvärmningstunnor, jetmunstycken, ledstänger, pumptätningar och pumpmotorer.

  Undantag
  Alla följande garantier är ogiltiga om spabadet har utsatts för ändringar (inklusive eftermarknadstillbehör), felanvändning eller missbruk eller någon reparation av spabadet har utförts av någon annan än en av tillverkaren godkänd åter-försäljare för Arctic Spas. Ändringar inkluderar, men är inte begränsade till, byte av komponenter, ersättning av komponenter eller tillägg av komponenter utan skriftligt godkännande från Arctic Spas. Felanvändning inkluderar vårdslös hantering av spabadet, skador orsakade av felaktig och/eller icke-godkänd elektrisk ledningsdragning, att inte driva spabadet i enlighet med de anvisningar som innehålls i ägarens handbok som medföljer spabadet, inklusive felaktiga uppstartsprocedurer eller torrupphettning av spabadet, all användning av spabadet eller någon av dess komponenter i en tillämpning för vilken den inte är avsedd, och skador orsakade av felaktig kemisk balans (inklusive alla skador på spabadskomponenter orsakade av kalkavlagringar på grund av dålig vattentenkemi), is i spabadet, överhettning av spabadet eller spavattnet, skador på spabadets yta genom att oupplöst desinfektionsmedel tillåtits ligga på ytan eller om spabadet har använts i kommersiellt syfte. Täcklock för spabad är inte garanterade mot kemiska brännskador eller missfärgningar. Täcklock för spabad är inte garanterade mot vattenabsorption eller skador som härrör från vattenabsorption. Inga skador som på något sätt härrör från felaktig hantering av täcklocket för spabadet täcks av garantin. Skador som orsakats genom förflyttning av spabadet eller felaktig installation (inklusive otillräckligt förberedd eller ojämn mark) anses som missbruk och alla skador avseende material eller tillverkning av spabadets kabinett och golvet under transport eller hantering är uttryckligen uteslutna från denna begränsade garanti. Arctic Spas är inte ansvariga för problem med elbolag eller felaktiga elektriska installationer, skador och/eller dålig funktion på grund av hög eller låg spänning utanför driftparametrarna.

  Arctic Spas är inte ansvariga för programvaru- och produktuppgraderingar under spabadets livslängd. Arctic Spas undantar uttryckligen allt av följande från att täckas av garantin: Naturhändelser som innefattar, men inte är begränsade till skador, härrörande från åskväder, översvämning, frystemperaturer, brand och andra naturhändelser. Alla spabad som används kommersiellt. Alla felfunktioner som orsakats av felaktig användning av täcklocket eller skador på spabadets yta genom att spabadet lämnats utomhus utan att täcklocket var på plats. Den värme som skapas genom att spabadet lämnas i direkt UV-strålning utan täcklock kan orsaka problem gällande ytans akrylmaterial och kan också leda till att plastdelar deformeras, att vissa kopplingar läcker eller slutar fungera. Dessa händelser täcks inte av garantin. Spabadets täcklock måste vara på plats när spabadet inte används.

  Repor eller mikro-sprickor i spabadets hölje, vilka rapporteras dagen efter installationen, täcks inte av garantin. Mikro-sprickor definieras som ett område med små, glänsande linjer som syns i ytan på vissa termosplastiska material. Detta fenomen kan uppstå i många olika typer av plastmaterial, även om det är sällsynt. Ytorna av värmeformade akrylspabad är inte immuna mot denna möjlighet.

  Skador orsakade av ej godkända desinfektionsmedel, som triklor, syror, kalciumhypoklorit, natriumhypoklorit, peroxider, alla desinfektionskemikalier som kan förbli oupplösta på spabadets yta undantas. Alla hygiensystem eller kemikalier som används i ditt spabad måste vara godkända av Arctic Spas, eller din garanti är ogiltig.**Du hittar en lista på godkända system och kemikalier på arcticspas.com. Installation av ej tillverkargodkända saltsystem gör garantin ogiltig vad gäller pumptätningar, metalldelar, jetmunstycken etc. Skada orsakad av någon/några enheter som fästs vid eller installerats i spabadet, inklusive, men inte begränsat till, paviljonger, täcklockslyftar och cederträtillbehör, tillval eller extra komponenter som inte är fabriksinstallerade täcks inte under denna garanti. Skador eller fel orsakade av felaktig förberedning för vinterförvaring täcks inte under denna garanti. Skador på kuddar som rapporteras efter leveransdagen täcks inte av denna garanti. Kuddar måste avlägsnas från spabadet när det inte används. Onzen är det enda av tillverkaren godkända saltsytemet. Inga skador som på något sätt härrör från användning av anordningar för att ta bort täcklocket täcks av garantin. Onzen-cellen anses som en komponent som kan skötas av användaren, och utbyte av densamma är kundens ansvar.

  Friskrivningsklausuler
  Arctic Spas är inte ansvariga för förlust av spabadets användning eller andra tillfälliga eller påföljande kostnader - vilket kan inkludera men inte är begränsat till - utlägg eller skador härrörande från borttagande av ett permanent soldäck, solrum, paviljong eller annan kundanpassad anordning, krankostnader i samband med borttagning av spabadet för service eller utbyte. Arctic Spas® är inte ansvariga för kostnader härrörande från vatten, filterkassetter eller kemiska förluster. Under inga omständigheter skall Arctic Spas® eller någon av dess representanter vara ansvariga för någon personskada eller skada på någon egendom, även om skadan härrör från spabadet. Arctic Spas® garantier är begränsade till en maximal penningsumma som erhållits av Arctic Spas® i samband med försäljning av spabadet.

  Alla garantier
  Garantierna som innehålls i detta dokument är alla de garantier som Arctic Spas tillhandahåller för kunden och till den utsträckning som tillåts av lagen. Garantiregistrering (inom 30 dagar efter leverans) är kundens ansvar och är en förutsättning för garantins giltighet. (Vänligen se anvisningarna på registreringsformuläret som medföljer spabadet eller registrera på www.arcticspas.com). Denna garanti erbjuds som en extra förmån och påverkar inte dina lagenliga rättigheter. Alla garantier i detta dokument kräver att ett garantikrav framställs till Arctic Spas inom tio dagar från den tidpunkt då defekten upptäcktes och måste åtföljas av den ursprungliga kundens kvitto som bekräftar inköp av spabadet, och som visar inköpsdatum. Alla garantikrav måste framställas inom garantiperioden. Om sådan framställan och information inte tillhandahålls är alla garantier i detta dokument ogiltiga. Arctic Spas förbehåller sig rätten att reparera eller byta ut komponenter eller material efter eget val. I vissa fall kan fotografier krävas för korrekt utvärdering innan det avgörs om garantin är giltig. I det fall en kund inte kan erhålla vare sig delar eller tillfredsställande service från en av tillverkaren godkänd auktoriserad återförsäljare av Arctic Spas, skall omedelbart meddelande inges till service-avdelningen hos den representant där spabadet köptes och till Arctic Spas.

  Arctic Spas utesluter uttryckligen från garantin sprickor, blekning eller deformering av cederträ- eller underhållsfria-kabinettet efter leveransdagen. Alla skador härrörande från hantering av cederträ- eller underhållsfria-kabinettet utesluts uttryckligen från denna garanti. Denna garanti täcker inte arbete för WIFI-/Bluetooth-anslutningshjälp/-problem, initierings- och anslutningshjälp/-problem för OnSpa-appen från en smarttelefon, eller hjälp med faktisk anslutning av någon av dessa enheter.

Rekommenderade tillbehör
Auktoriserad återförsäljare av Söker du efter ett spabad eller utespa? Vi säljer spabad & swimspa för utomhusbruk av högsta kvalitet, med butiker i Helsingborg, Lysekil & Stockholm